default-image

Αντωνοπούλου - Οικονόμου: Σύμπραξη για τη… φλόγα που καίει

Κρήτη
Αντωνοπούλου - Οικονόμου: Σύμπραξη για τη… φλόγα που καίει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα πιάνο, μια φωνή, δυο άνθρωποι που καίγονται επί σκηνής, μας παίρνουν από το χέρι και πάμε… Χωρίς λόγια. Χωρίς τίτλο. Μόνο η αλήθεια της μουσικής και οι ιστορίες των στίχων.

Αυτή θα είναι η μαγιά της παράστασης της Ρίτας Αντωνοπούλου στο Ηράκλειο απόψε, στη νέα μουσική σκηνή «BOFOR».

Η Ρίτα Αντωνοπούλου, στη σημαντικότερη στιγμή της πορείας της, συναντά τον σπουδαίο πιανίστα Θοδωρή Οικονόμου, έναν από τους πιο καταξιωμένους νέους έλληνες συνθέτες θεατρικής και κινηματογραφικής μουσικής.

Μια μουσική σύμπραξη για τη χαρά της δημιουργίας, για την ανακάλυψη μέσα από το παιχνίδι, για τη φλόγα που καίει, για τη στιγμή που περικλείει τα πάντα.

Όπως έγραψε ο  Γιώργος Χαρωνίτης στο «Αθηνόραμα», η παράσταση είναι «μια υπέροχη καλλιτεχνική συνύπαρξη και συνδιαλλαγή με τον πιανίστα Θοδωρή Οικονόμου, η Ρίτα Αντωνοπούλου παρουσιάζει ένα πρόγραμμα που, κυριολεκτικά, είναι ένα φίνο απόσταγμα της τέχνης του τραγουδιού.

Μέσα από εξαιρετικά τραγούδια και κείμενα που τα «δένουν» μεταξύ τους, με όχημα την πάντα «αποκαλυπτική» σχέση φωνής-πιάνου η Ρίτα Αντωνοπούλου και ο έξοχος συνομιλητής της στα πλήκτρα μας δίνουν αυτό το τραγούδι που αξίζει να ακούγεται - και να τραγουδιέται».

Σάββατο 25 Νοεμβρίου μουσική σκηνή «BOFOR», είσοδος 12 ευρώ.

Τηλέφωνο: 6975818764

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News