default-image

Θέατρο για παιδιά: "Τα καινούργια ρούχα του Βασιλιά"

Πολιτισμός
Θέατρο για παιδιά: "Τα καινούργια ρούχα του Βασιλιά"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το αριστουργηματικό παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν "Τα καινούργια ρούχα του Βασιλιά" παρουσιάζει αυτήν την Κυριακή 12 Νοεμβρίου, στο Ηράκλειο, το "Μικρό Θέατρο Λάρισας".

Παραστάσεις θα δοθούν στο κινηματοθέατρο "Αστόρια", στις 11:30 το πρωί και στις 5 το απόγευμα.

Λίγα λόγια για το έργο: Η αγάπη και το πάθος ενός Βασιλιά για τα ρούχα και τη μόδα είναι τόσο μεγάλη, που όλοι στο βασίλειο δουλεύουν μόνο γι' αυτό.

Τι γίνεται όμως όταν εμφανίζονται δύο ράφτες που ισχυρίζονται ότι τα ρούχα που ράβουν είναι ορατά μόνο σε όποιον κατέχει το αξίωμα του Βασιλιά; Ο πρωθυπουργός, ο υπουργός μόδας και οι άλλοι ακόλουθοι του Βασιλιά φοβούνται πλέον για τη θέση τους. Τα ρούχα του Βασιλιά θα είναι έτοιμα στη μεγάλη εθνική γιορτή όπου όλοι περιμένουν με αγωνία να τον θαυμάσουν; Ή μήπως όχι; Το κλασικό παραμύθι του πασίγνωστου συγγραφέα Χανς Κρίστιαν Άντερσεν. Η συνέχεια... επί σκηνής!

Παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί Γιώργος Δάσκαλος, Άννα Μαλτέζου, Δημήτρης Κατσογιάννος, Δήμητρα Κωνσταντίνου και Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος. Προπώληση εισιτηρίων (προπώληση 7 ευρώ, ταμείο 9 ευρώ) γίνεται στο "Αστόρια", τηλέφωνο 2810/242.272.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News