Πολιτισμός

Βραδιά τζαζ και μπλουζ στο «Όξω Νου»

Ένα μοναδικό live με την μπάντα “Turning Leaf” θα έχουν τη χαρά να παρακολουθήσουν την ερχόμενη Τετάρτη 4 Οκτωβρίου όσοι βρεθούν στο Στούντιο “Όξω Νου” στα Χανιά.

Ένα μοναδικό live με την μπάντα "Turning Leaf" θα έχουν τη χαρά να παρακολουθήσουν την ερχόμενη Τετάρτη 4 Οκτωβρίου όσοι βρεθούν στο Στούντιο "Όξω Νου" στα Χανιά.

Οι "Turning Leaf" είναι ένα μουσικό σχήμα που δημιουργήθηκε με βασικό άξονα τα τραγούδια του Carsten Thruedal.

Παράλληλα παίζει διασκευές από παραδοσιακά κομμάτια της blues και rhythm & blues σχολής της Νέας Ορλεάνης, αλλά και τραγούδια των Bob Dylan, "Greatful Dead", Neil Young κ.ά.

Μεταφέρουν τον ελεύθερο αυτοσχεδιασμό, γνωστό από την jazz, στο rhythm & blues, αναζητώντας νέους, διαφορετικούς δρόμους έκφρασης.

Συχνά στα live πλαισιώνονται από σπουδαίους μουσικούς "φίλους" τους, όπως η εκπληκτική βιολονίστα Μαρία Μανουσάκη. Αυτή τη φορά καλεσμένος τους στο τενόρο σαξόφωνο, ο σπουδαίος Βρετανός Tim Whitehead.

Οι "Turning Leaf" αποτελούνται από τους Carsten Thruedal (κιθάρα-τραγούδι), Δημήτρη Τσούρτο (μπάσο-τραγούδι), Αντώνη Χανταμπή (ντραμς) και Stefan Olufsson (πλήκτρα). Η μουσική παράσταση θα ξεκινήσει στις 9:30 το βράδυ, με είσοδο 7 ευρώ.

Σχόλια