Πολιτισμός

Μια διαφορετική έκθεση φωτογραφίας μέσα σε… πλοίο

Ένα διαφορετικό "ταξίδι" επεφύλαξε η ΑΝΕΚ LINES στο ευρύ κοινό, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της έκθεσης φωτογραφίας #my_greece, που πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία το περασμένο Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, στο ΕΓ/ΟΓ "Ελ. Βενιζέλος".

Ένα "ταξίδι" μέσα από το φακό 270 ταλαντούχων φωτογράφων της ελληνικής κοινότητας του Instagram, στις υπέροχες εικόνες που χαρακτηρίζουν την Ελλάδα, μια περιήγηση στα τοπία, τους ανθρώπους, τον πολιτισμό, την ιστορία, τα χρώματα και τις στιγμές που συνθέτουν τις απρόσμενες λεπτομέρειες αυτού του τόπου.

Οι Έλληνες instagramers καταθέτουν την προσωπική τους δημιουργική ματιά και αφηγούνται μέσα από τα έργα τους τη δική τους Ελλάδα. Οι ποικιλόμορφες καλλιτεχνικές τους προσεγγίσεις ξεναγούν το θεατή εκεί όπου εξελίσσεται η ιστορία αυτής της χώρας, αιώνια και διαχρονική, πολυσύνθετη, μυστηριώδης και γοητευτική.

Κάθε φωτογραφία παρασύρει σε μια νέα ανακάλυψη, που συνδέει το παρελθόν με το παρόν και επιχειρεί να αποκαλύψει τον αληθινό χαρακτήρα αυτού του τόπου.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων, οι παριστάμενοι σε ιδιαίτερα φιλική ατμόσφαιρα απόλαυσαν ένα πλούσιο κέρασμα με άρωμα Ελλάδας και τη σφραγίδα της κρητικής φιλοξενίας της ΑΝΕΚ. Με το τέλος της εκδήλωσης, σε όλους τους προσκεκλημένους προσφέρθηκε ένα όμορφο αναμνηστικό δώρο από την εταιρεία.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι η έκθεση, που ξεκίνησε το ταξίδι της από τα Χανιά και αποτελεί την πρώτη ομαδική έκθεση φωτογραφίας που φιλοξενείται εν πλω, θα παραμείνει το προσεχές διάστημα στο "Ελ. Βενιζέλος" της ΑΝΕΚ LINES, ώστε οι χιλιάδες ταξιδιώτες να έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν, σε αυτόν τον ιδιαίτερα όμορφο εκθεσιακό χώρο, υπέροχες εικόνες της Ελλάδας, όπως τις απαθανάτισε η καλλιτεχνική κοινότητα των Ελλήνων instagramers.

Η ANEK LINES στηρίζει στην πράξη δράσεις που αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο την αδιαμφισβήτητη ομορφιά του τόπου και υπερήφανα συνεχίζει με πλώρη το μέλλον!

Σχόλια