default-image

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται το 2ο Φεστιβάλ Τουρισμού

Κρήτη
Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται το 2ο Φεστιβάλ Τουρισμού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενώ οι αγροτοσυνδικαλιστικοί φορείς της Ιεράπετρας αποφάσισαν να συνδιοργανώσουν Παγκρήτιο αγροτικό συλλαλητήριο την 21η Σεπτεμβρίου, ημέρα που θα βρίσκεται στο Ηράκλειο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, οι τουριστικοί φορείς της περιοχής, με μοχλό της επιτροπή τουρισμού του Δήμου Ιεράπετρας, συνεχίζουν με επιτυχία τις εκδηλώσεις του 2ου Φεστιβάλ Τουρισμού της νοτιότερης πόλης της Ευρώπης.

«Μεταξύ άλλων, στις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί, θα απονεμηθούν έπαινοι και βραβεία φιλίας σε επισκέπτες Έλληνες και ξένους, στο δεύτερο φεστιβάλ τουρισμού του Δήμου Ιεράπετρας. Θα απονεμηθούν τα βραβεία σε επισκέπτες που μας τιμούν με την παρουσία τους επιλέγοντας την Ιεράπετρα για τις διακοπές τους επί σειρά ετών.

Οι απονομές θα γίνουν στην εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 8.00 το βράδυ του Σαββάτου  9  Σεπτεμβρίου στο Λιμανάκι του Μακρύ Γιαλού, όπου θα προσφερθεί πλούσιος μπουφές στους επισκέπτες και θα ακολουθήσει μουσικοχορευτική εκδήλωση με ντόπιους καλλιτέχνες.

Ανάλογη εκδήλωση θα γίνει στην πλατεία του Μύρτου, το βράδυ του ερχόμενου Σαββάτου 23 Σεπτεμβρίου, καθώς επίσης και στην κεντρική εκδήλωση του Φεστιβάλ Τουρισμού Ιεράπετρας στην πλατεία του φρουρίου Καλές, το βράδυ της Τετάρτης  27 Σεπτεμβρίου, ημέρα που εορτάζεται η  Παγκόσμια ημέρα Τουρισμού.

Εμείς στο Δήμο Ιεράπετρας δεν ξεχνάμε  ποτέ ότι ο τουρισμός δεν έχει σύνορα!», μας είπε ο αντιδήμαρχος αγροτικών θεμάτων και τουρισμού κ Αργύρης Πανταζής.

Στο φαράγγι των γυπαετών

Την περασμένη εβδομάδα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Τουρισμού Ιεράπετρας πραγματοποιήθηκε επιτυχώς η ορειβατική συνάντηση και η ανάβαση στο Σελάκανο και στο φαράγγι των γυπαετών.

«Η εκδήλωση ήταν ενταγμένη στο δεύτερο Φεστιβάλ Τουρισμού του Δήμου Ιεράπετρας  σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σελάκανου. Πετύχαμε να προσελκύσουμε το ενδιαφέρον πλήθους επισκεπτών από  το Ηράκλειο, την Ελούντα, τον  Άγιο Νικόλαο και την  Ιεράπετρα, με τους οποίους  διανύσαμε το πανέμορφο φαράγγι των γυπαετών.

Μαζί μας  ήταν και η ΕΔΙΚ  Ιεράπετρας για την προστασία των επισκεπτών μας», πρόσθεσε ο κ Πανταζής.

Ρεπορτάζ: Νίκος Πετάσης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News