Πολιτισμός

Αποκλειστικό video από τη συναυλία Χαρούλη στο Παγκρήτιο

15.000 θεατές αποθέωσαν τον Κρητικό καλλιτέχνη Γιάννη Χαρούλη, του οποίου οι συναυλίες είναι sold out σε Ελλάδα και εξωτερικό!

Δεν είναι λίγοι αυτοί που, φεύγοντας προχθές το βράδυ από τη μεγαλειώδη συναυλία του Γιάννη Χαρούλη στο Ηράκλειο, έλεγαν, συζητώντας μεταξύ τους σε πηγαδάκια, ότι η μαγική αυτή βραδιά θα μείνει στην ιστορία.

Το Παγκρήτιο Στάδιο, η σκηνή του οποίου φιλοξένησε το μεγάλο Κρητικό ερμηνευτή και λαουτιέρη, ήταν ασφυκτικά γεμάτο. Οι εκτιμήσεις για τη μεγαλειώδη συναυλία, χορηγοί επικοινωνίας της οποίας ήταν η "ΚΡΗΤΗ TV", η "Νέα Κρήτη", το neakriti.gr και το Ράδιο 98,4, κάνουν λόγο μέχρι και για 15.000 θεατές, οι οποίοι γέμισαν το Στάδιο!

Ωστόσο, δεν ήταν μόνο το πλήθος που έκανε ξεχωριστή την προχθεσινή νύχτα. Ήταν και η παρουσία του ίδιου του Γιάννη, ο οποίος μαζί με όλους τους μουσικούς και το υπόλοιπο επιτελείο του τα έδωσαν... όλα για το κοινό!

Εξάλλου, δεν ήταν λίγες οι συγκινητικές στιγμές που μας χάρισε η προχθεσινή συναυλία. Ο Χαρούλης αφιέρωσε στην αδερφή του, η οποία έφυγε στο εξωτερικό, τραγούδι από το νέο του δίσκο.

Την τιμητική τους είχαν, ωστόσο, και τα μικρά παιδιά, στα οποία ο Λασιθιώτης μουσικός και ερμηνευτής αφιέρωσε το τραγούδι "Σου μιλώ και κοκκινίζεις".

Η μοναδική συναυλία του Γιάννη Χαρούλη στο Παγκρήτιο πρόκειται να μεταδοθεί σύντομα αποκλειστικά στην ΚΡΗΤΗ TV.

Σχόλια