default-image

Με θερμό χειροκρότημα «άνοιξε» το φεστιβάλ Μουσικής στην Επισκοπή Ηρακλείου

Πολιτισμός
Με θερμό χειροκρότημα «άνοιξε» το φεστιβάλ Μουσικής στην Επισκοπή Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με το θερμό χειροκρότημα των θεατών στους γνωστούς καλλιτέχνες Γιώργο Ανδρέου, Γιώργο Καζαντζή, Κορίνα Λεγάκη αλλά και στον Βασίλη Λέκκα για την εκτός προγράμματος συμμετοχή του άνοιξε με επιτυχία το διεθνές φεστιβάλ το «4th Aegean Arts Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής και Τέχνης» που οργανώνεται με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, τη συνδιοργάνωση του Δήμου Χερσονήσου και την φιλοξενία του πολιτιστικού συλλόγου Επισκοπής.

Το κατάμεστο από κόσμο θέατρο απόλαυσε τις επιτυχίες των γνωστών ποιοτικών καλλιτεχνών ενώ τους καλλιτέχνες και το κόσμο καλωσόρισε θερμά η «ψυχή» του φεστιβάλ Τζούλη Καψετάκη η οποία παράλληλα ευχαρίστησε για την στήριξη την Περιφέρεια, τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη όπως και τον δήμο Χερσονήσου και τον πολιτιστικό σύλλογο Επισκοπής.

Παρόντες στην εναρκτήρια μουσική βραδιά ήταν εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργος Πιτσούλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Καλογερής, ο εντεταλμένος σύμβουλος πολιτισμού Κώστας Φασουλάκης ενώ επίσης παρόντες ήταν ο αντιδήμαρχος τουρισμού-πολιτισμου του δήμου Χερσονήσου Ευθύμης Μουντράκης καθώς και άλλοι εκπρόσωποι τοπικών φορέων.

Είναι επίσης σημαντικό που στο πλαίσιο του φεστιβάλ άρχισε η  έκθεση του 1ου Aegean Arts Διεθνούς Διαγωνισμού Παιδικής Ζωγραφικής 2017 "Tα Χρώματα της Αγάπης". Η  έκθεση πραγματοποιείται στο παρακείμενο Μουσείο Πολιτιστικού Συλλόγου Επισκοπής θα είναι ανοιχτή για το κοινό 19:30-21:00.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΟΠΗ

To βράδυ της 12ης Ιουλίου, θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ (http://aegeanartsfestival.wixsite.com/aafa) τα αποτελέσματα του 1ου Aegean Arts Διεθνούς Διαγωνισμού Παιδικής Ζωγραφικής 2017 "Tα Χρώματα της Αγάπης".

Επίσης στη διάρκεια του φεστιβάλ θα γίνουν δωρεάν σεμινάρια από διεθνώς αναγνωρισμένους μουσικούς για τα οποία οι ενδιαφερόμενοι πολίτες να δηλώσουν συμμετοχή στην ηλεκτρονική διεύθυνση που αναφέρεται στο αναλυτικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Συγκεκριμένα το υπόλοιπο πρόγραμμα του διεθνούς φεστιβάλ μουσικής και τέχνης στην Επισκοπή έχει ως εξής:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News