Πολιτισμός

Βραδιές jazz με την Ίριδα Αθανασιάδη

Πριν από δυόμισι περίπου χρόνια δημιουργήθηκαν τα μουσικά σύνολα με σκοπό την συνεργασία με φορείς της πόλης και την διάδοση της ποιοτικής ορχηστρικής μουσικής.

Η big band αποτελεί μέρος των μουσικών αυτών συνόλων.

Αποτελείται από 14 επαγγελματίες μουσικούς του είδους (πνευστά, rhythm section, φωνή) που ζουν και εργάζονται στα Χανιά. Το ρεπερτόριό της περιλαμβάνει γνωστές jazz μελωδίες-τραγούδια και αυτοσχεδιασμούς.

Η ορχήστρα έχει δώσει συναυλίες στο Π.Κ. Χανίων με μεγάλη επιτυχία. Έχει συνεργαστεί με την χορωδία του μουσικού σχολείου Χανίων σε συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα παίζοντας χριστουγεννιάτικες μελωδίες διασκευασμένες για Big Band.

Τα Χριστούγεννα του 2016 ηχογραφήθηκε η συναυλία που έγινε στο Π.Κ. Η οποία μεταδόθηκε από τους 19 περιφερειακούς σταθμούς της Ε.Ρ.Τ. Στο εξής ευελπιστούμε σε μια πιο συχνή επαφή με το φιλότεχνο κοινό των Χανίων.

Συμμετέχουν οι μουσικοί: Βλάχος Δημήτρης, Γαζιώτης Στέλιος, Ταλλάς Χρήστος, Μιχαηλίδης Σταύρος, Παπακώστας Αχιλλέας, Κόκκαλης Γιώργος, Κανέλος Κώστας, Σταθόπουλος Γιώργος, Χαραλαμπίδης Νίκος, Λάμπρου Χρήστος, Ντρουμπογιάννης Δημήτρης, Κοντούδης Ηλίας

Τραγούδι: Αθανασιάδη Ίρις

Διεύθυνση Ορχήστρα: Ιωαννίδης Στέλιος

Στον ήχο ο Μανουσάκης Διονύσης

Συμμετέχουν: Sonarte Dance Company

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017          

Χώρος: Δημοτικός Κινηματογράφος ΚΗΠΟΣ      

Ώρα: 21.00      

Είσοδος: 5 €

Άνεργοι, παιδιά, άνω των 65, ΑΜΕΑ : ΔΩΡΕΑΝ      

Σχόλια