default-image

Κρητική διατροφή, μουσική και χοροί στο δροσερό κήπο

Κρήτη
Κρητική διατροφή, μουσική και χοροί στο δροσερό κήπο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από την 1η Ιουλίου και για μία εβδομάδα ο δημοτικός κήπος του Ρεθύμνου θα φιλοξενήσει την 6η γιορτή κρητικής διατροφής με πλούσιο καλλιτεχνικό και πολιτιστικό πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους.

Στόχο των διοργανωτών αποτελεί η διασύνδεση του πολιτισμού και του τουρισμού της Κρήτης με τον πρωτογενή τομέα παραγωγής.

Από τη 1 μέχρι τις 7 Ιουλίου, ο δημοτικός κήπος Ρεθύμνου θα γεμίσει με κρητικά προϊόντα, μελωδίες και χορούς στα πλαίσια της 6ης γιορτής κρητικής διατροφής.

Αντιπεριφέρεια, δήμος, επιμελητήριο, άλλοι φορείς και εθελοντές συνεργάζονται, ανεβάζοντας κάθε χρόνο υψηλότερα τον πήχη.

Κάθε μέρα και βραδιά θα υπάρχει πλούσιο και ποικίλο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και επιμορφωτικές, πολιτιστικές δράσεις για τα παιδιά.

Η Περιφέρεια Κρήτης - Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης, ο Δήμος Ρεθύμνης και το Επιμελητήριο Ρεθύμνης συνδιοργανώνουν τη «Γιορτής Κρητικής Διατροφής" με στόχο τη στήριξη και προβολή των προϊόντων της Κρητικής γης και του πολιτισμού των ανθρώπων της.

Οι εκδηλώσεις της «Γιορτής Κρητικής Διατροφής», που ξεκινούν το Σάββατο,  1 Ιουλίου 2017 στις 20:00 στο Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνης.

Πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, με σπουδαίους καλλιτέχνες και μουσικές από την Κρήτη και την υπόλοιπη Ελλάδα θα απολαύσουν και φέτος οι επισκέπτες της Γιορτής!

Μουσικές και συγκροτήματα από την Κρήτη αλλά και από την υπόλοιπη χώρα, συναυλίες και δρώμενα, θα συνθέτουν καθημερινά την ατζέντα των εκδηλώσεων.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της 5ης Γιορτής Κρητικής Διατροφής θα ξεκινήσει με ένα αφιέρωμα στον αξέχαστο Γιάννη Μαρκογιαννάκη από τους Μιχάλη Σταυρακάκη, Ζαχάρη Σπυριδάκη, Δημήτρη Σιδερή και Γιάννη Παπατζανή, ενώ τις υπόλοιπες βραδιές οι επισκέπτες θα απολαύσουν τον Μπάμπη Στόκα, τον Γιάννη Κότσιρα με την Μιρέλλα Πάχου, τον Μιχάλη Τζουγανάκη, τον Κυριάκο Γκουβέντα και τον Παύλο Καλιτσουνάκη, την Πένυ Μπαλτατζή, το Σχήμα Λόγου και τον Βαγγέλη Κακουριώτη.

Ραντεβού 1 με 7 Ιουλίου, στο Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνου!

H Γιορτή Κρητικής Διατροφής είναι μια μεγάλη γιορτή για όλη την οικογένεια. Επωφεληθείτε αγοράζοντας τα νέα «Οικογενειακά Εισιτήρια» και απολαύστε τις δράσεις όλων των ημερών!

Το Σάββατο 1 Ιουλίου και την Παρασκευή 7 Ιουλίου η είσοδος είναι δωρεάν.

Τις άλλες μέρες:

Παιδιά μέχρι 2 ετών δωρεάν είσοδος

Παιδιά από 2 έως 12 ετών 2 ευρώ είσοδος

Ενήλικες την 2,3,4 Ιουλίου 8 ευρώ

Ενήλικες 5,6 Ιουλίου 5 ευρώ

Εισιτήριο Διαρκείας για όλες τις μέρες 25 ευρώ/άτομο

Εισιτήριο Οικογενειακό (2 ενήλικες και παιδιά) 45 ευρώ.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

- ΚΕΔΗΡ, Αρκαδίου 48

- το Info kiosk πλατεία Τεσσάρων Μαρτύρων

- στην είσοδο του Δημοτικού Κήπου από 1/7/17

Ρεπορτάζ: Ματθαίος Καπετανάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News