Πολιτισμός

Τι περιέχει το όμορφο κουτί της Άννας Ψυχογιού;

«Μακριά από κάθε φυλακή» μας τραγουδάει η Άννα Ψυχογιού μέσα από το καινούργιο της κομμάτι «Όμορφο Κουτί».

«Μακριά από κάθε φυλακή» μας τραγουδάει η Άννα Ψυχογιού μέσα από το καινούργιο της κομμάτι «Όμορφο Κουτί».

Το τραγούδι κυκλοφορεί επίσημα από τη 1η Ιουνίου, δίνοντας μας μια μικρή γεύση από τον πρώτο της προσωπικό δίσκο που αναμένεται να κυκλοφορήσει το Νοέμβριο.

Μετά την επιτυχία του πρώτου της Single «Έτσι μ' αρέσει να ζω», η Άννα για πρώτη φορά τολμάει να τραγουδήσει ένα κομμάτι στο οποίο έχει γράψει η ίδια τους στοίχους. Ωστόσο για τη μουσική του τραγουδιού εμπιστεύτηκε με κλειστά τα μάτια τον Παύλο Συνοδινό. Μέσα από αυτή τη συνεργασία για την ηχογράφηση του τραγουδιού «όμορφο κουτί» προέκυψε ένα ακουστικό ηχητικό και ερμηνευτικό πλέγμα που τολμά να διεκδικεί μια έντεχνη διαφορετικότητα.

Η Άννα Ψυχογιού σπούδασε σε Δραματική Σχολή και παράλληλα έκανε φωνητική. Ορμώμενη από την Κρήτη κάνει τα βήματα της στο μουσικό στερέωμα. Έχει ήδη κυκλοφορήσει το πρώτο της single ''Έτσι μ΄ αρέσει να ζω'', όπως και το τραγούδι "Μαγικό ραβδί" πού περιλαμβάνετε στο παραμύθι «Μία φορά και έναν καιρό ήταν η Σταχτοπούτα» από της εκδόσεις «Διόπτρα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει διασκευάσει πολλά άλλα τραγούδια σε μεγάλο εύρος ρεπερτορίου. Καθώς κι ότι έχει συμμετάσχει σε μουσικό θεατρικές παραστάσεις. Τέλος, ήδη μετράει πολλές εμφανίσεις σε γνωστές μουσικές σκηνές σε ολόκληρη την Ελλάδα, με το δικό της μουσικό σχήμα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια