Πολιτισμός

Τα παιδικά βιβλία έχουν την τιμητική τους στις 2 Απριλίου

Κι είναι μια μέρα που τα βιβλία, τα παιδικά έχουν την τιμητική τους σε ολόκληρο τον κόσμο. Κι αφού είναι και η γενέθλιος ημέρα του πιο μεγάλου δανού παραμυθά, του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν.

Κι είναι μια μέρα που τα βιβλία, τα παιδικά έχουν την τιμητική τους σε ολόκληρο τον κόσμο. Κι αφού είναι και η γενέθλιος ημέρα του πιο μεγάλου δανού παραμυθά, του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν και μαζί του γιορτάζουν συγγραφείς, εικονογράφοι, εκδότες κι όλοι, όλοι όσοι ασχολούνται με το παιδικό βιβλίο και την διάδοση του σε ολόκληρο τον κόσμο είπαμε να σας κάνουμε ένα δώρο.

Έτσι για να σας φέρουμε ακόμα πιο κοντά στον κόσμο των παιδικών  βιβλίων . Μόνο για το Σάββατο 1 Απριλίου 2017 και όλη την ημέρα, στο βιβλιοπωλείο «Δοκιμάκης» (Καντανολέων 4, Ηράκλειο) τα βιβλία τα παιδικά με έκπτωση 30% ….Όλα!

Χρόνια πολλά παιδικό βιβλίο …Χίλια και παραπάνω τα χρόνια σου!

Και μην ξεχνάτε πως στις 12 το μεσημέρι στα «Παραμύθια του Σαββάτου», η Ελένη Μπετεινάκη θα αφηγηθεί μια ιστορία ή μπορεί και δύο…

«Ο Πινόκιο συναντά τον Χανς Κρίστιαν Άντερσεν …» και «Ο Χοιροβοσκός» του Δανού Παραμυθά, παίρνει σάρκα και οστά, ζωντανά στα Παραμύθια…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια