default-image

Κίτρινη Αποστολή: Βοήθεια & από Βρυξέλλες, μέρος 2ο - video

Κρήτη
Κίτρινη Αποστολή: Βοήθεια & από Βρυξέλλες, μέρος 2ο - video

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί η βοήθεια από τις Βρυξέλλες που περιμένει η Ελλάδα να καθυστερεί λίγο, αλλά η Κίτρινη Αποστολή δέχεται για δεύτερη φορά βοήθεια από το Βέλγιο!

Το ελληνικό τμήμα των femmes d'Europe asbl (γυναικών της Ευρώπης) ενός οργανισμού με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, επέλεξε ξανά την Κίτρινη Αποστολή για δείξει έμπρακτα την συμπαράσταση τους στους δοκιμαζόμενους από την κρίση Έλληνες στέλνοντας επιταγές αξίας 500€!!

Καταλυτικό ρόλο, όπως αναφέρεται άλλωστε στη σελίδα της Κίτρινης Αποστολής, για αυτή την βοήθεια (όπως και την πρώτη φορά) έπαιξε η Ηρακλειωτισα Katerina Tsichlaki που είναι μέλος του οργανισμού!!

Αυτές οι δωροεπιταγες, μαζί και με πάρα πολλά άλλα πράγματα θα μοιραστούν το Πάσχα!!!!

 Ο Δημήτρης Αποστολάκης της Κίτρινης Αποστολής, σε μια πιο προσωπική συνέντευξη.

Και όλα αυτά ενώ η ψυχή της Κίτρινης Αποστολής, ο εμπνευστής τη ομάδας που αριθμεί χιλιάδες μέλη στο Facebok,  ο Δημήτρης Αποστολάκης, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ανδριανή» της ΚΡΗΤΗ TV.

Ο ίδιος γνωρίζοντας το βαρύ φορτίο που κουβαλάει στις πλάτες του , να είναι δηλαδή πάντα στο πλευρό δοκιμαζομένων ανθρώπων,  αναφέρθηκε στην Κίτρινη Αποστολή σε προσωπικές εμπειρίες και προσωπικά συναισθήματα.

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη που έδωσε στην Ανδριανή Αγγελιδάκη.

Πάσχα όπως αρμόζει σε όλους τους ανθρώπους!

Την ίδια η Κίτρινη Αποστολή για 5η συνεχόμενη χρονιά θα μοιράσει τρόφιμα, παιχνίδια, λαμπάδες, κρέας και λάδι (όπου υπάρχουν πολλά άτομα) στις οικογένειες της Κίτρινης Αποστολής!!

 Γι'αυτό το λόγο όπως αναφέρεται και πάλι στη σελίδα της ομάδας στο FB "χρειαζόμαστε τη βοήθεια σας, που όπως κάθε φορά είναι καταλυτική!! Από σήμερα 29/3/2017 έως και τη Μεγάλη Πέμπτη 13/04/2017 θα μαζεύουμε τα παραπάνω είδη (όχι ρούχα παρακαλώ) στα γραφεία της DHL Ηρακλείου που βρίσκονται στην Λ.Παπαναστασίου 96 από τις 09.00 το πρωί έως τις 18.00 το απόγευμα!!!

ΥΓ: Θα μαζεύουμε μόνο τα συγκεκριμένα πράγματα, και τα παιχνίδια να είναι μικρά σε όγκο και καινούργια!!"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News