default-image

Ταινία στην Κρήτη γυρίζει η Μαρία Dalekos (video)

Πολιτισμός
Ταινία στην Κρήτη γυρίζει η Μαρία Dalekos (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία μεγάλου μήκους ταινία αναμένεται να γυριστεί στην Κρήτη με τίτλο "Red Door & Lemon Tree" ("Κόκκινη πόρτα και μία λεμονιά"). Τη σεναριογράφο και παραγωγό  της ταινίας Μαρία Dalekos, φιλοξένησαν στο στούντιο της ΚΡΗΤΗ TV και στην εκπομπή «Καλό Μεσημέρι», ο Στέλιος Ζερβός και η Ιωάννα Μαλέσκου.

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες, αφού τα γυρίσματα της ταινίας θα γίνουν Αύγουστο με Σεπτέμβριο, σύμφωνα με τη σεναριογράφο, η οποία δηλώνει ενθουσιασμένη που θα κάνει γυρίσματα στη Μεγαλόνησο, αποκαλύπτοντας ότι είναι ένα νησί που το αγαπά ιδιαίτερα, καθώς έχει και ρίζες Κρητικές.

Όταν ξεκίνησε να οργανώνει τα γυρίσματα της ταινίας έμαθε, όπως αποκάλυψε στην Ιωάννα και τον Στέλιο ότι ο προπάππους της ήταν από την Κρήτη - κάτι που δεν το γνώριζε και εκείνο το διάστημα το έμαθε - ωστόσο όπως αποκάλυψε: «Πάντα κάτι με τραβούσε σαν μαγνήτης στο νησί».

Η Μαρία με τους συνεργάτες της είναι στη φάση αναζήτησης των τοποθεσιών που θα γίνουν τα γυρίσματα και όπως είπε είναι γοητευμένη από την ομορφιά του νησιού, αφού όπου κι αν πάει μαγεύεται από το τοπίο. Γυρίσματα, όπως αποκάλυψε θα γίνουν και στους τέσσερις νομούς της Κρήτης.

Στόχος να προβληθούν οι ομορφιές του νησιού

Γυρίσματα της ταινίας θα γίνουν εκτός από την Κρήτη, στην Αθήνα και τον Καναδά και έχει στόχο, εκτός από το να βάλει τον άνθρωπο να σκεφτεί για το πού ανήκει, να προβάλλει τις ομορφιές του νησιού, όπως είπε η σεναριογράφος και σκηνοθέτιδα.

Το σενάριο της ταινία αφορά δύο γυναίκες, από δύο πολύ διαφορετικούς κόσμους σε ένα προσωπικό ταξίδι αυτο-ανακάλυψης. Οι ζωές τους γίνονται αλληλένδετες. Πρόκειται για μία Κρητικοπούλα και μία σταρ του Χόλιγουντ.

Η Εύα και η Μαρία, ζουν διαφορετικές ζωές, όταν συναντιούνται για πρώτη φορά, αλλά σύντομα ανακαλύπτουν ότι ακόμη και αν το ταξίδι τους είναι διαφορετικό και οι δύο ψάχνουν για τον ίδιο προορισμό.

Να σημειωθεί πάντως ότι στη σελιδα στο facebook "Red Door and Lemon tree", όλοι όσοι θελήσουν θα μπορούν να ενημερώνονται με λεπτομερειες από τις audition και τα μέρη που θα γίνονται τα γυρίσματα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News