default-image

Κρήτη: Η μάνα που έκανε διάσημη ηθοποιό να κλάψει (video)

Κρήτη
Κρήτη: Η μάνα που έκανε διάσημη ηθοποιό να κλάψει (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξέσπασε σε κλάματα η γνωστή ηθοποιός Θεοδώρα Σιάρκου όταν κλήθηκε να θυμηθεί την πιο συγκινητική στιγμή που βίωσε καθώς παρουσίασε μαζί με τους υπόλοιπους ηθοποιούς την επιτυχημένη παράσταση «Μετά τη Βάρκιζα» . Όπως εξομολογήθηκε στην εκπομπή "Καλό Μεσημέρι" της ΚΡΗΤΗ ΤV μια μάνα που την πλησίασε τη συγκλόνισε και τα λόγια της τη σημάδεψαν.

Με δάκρυα στα μάτια η ηθοποιός ανέφερε «έχει έρθει μια κυρία μεγάλη σε ηλικία… δεν υπάρχουν λόγια να το περιγράψεις αυτό, νιώθω ευτυχισμένη και ευλογημένη για το ότι καταφέρνω να μοιραστώ τέτοια συναισθήματα με το κοινό. Συγνώμη για τη συγκίνηση…η κυρία αυτή είναι "καθώς πρέπει" φαινόταν αστή με κοντά μαλλιά, σκουλαρίκια, φουλάρι και κραγιόν δακρυσμένη και μου λέει "μια μάνα 82 χρονών σκύβει το κεφάλι μπροστά σας" και μου φιλάει τα χέρια, εμένα. Σοκαρίστηκα… Και έμαθα από την παραγωγό μας τη Σοφία την Αδαμίδου λίγο αργότερα ότι της εξομολογήθηκε η κυρία αυτή - που δεν πρόλαβα ούτε να ρωτήσω το όνομά της, ο Θεός να την έχει καλά- ότι "είμαι για γυναίκα που δεν έχει σκύψει ποτέ το κεφάλι στη ζωή μου"…»

Δείτε την ηθοποιό να λυγίζει στο τέλος της συζήτησης

Εξάλλου η συγκεκριμένη παράσταση έχει καταφέρει να συγκλονίσει πολλούς θεατές όπου κι αν παρουσιάστηκε καθώς πραγματεύεται δύσκολα διλήμματα και ανθρώπινα συναισθήματα.

Το έργο που συγκλόνισε

Σε ότι αφορά την υπόθεση, λίγο προτού ξεσπάσει ο εμφύλιος πόλεμος μια χήρα μάνα βρίσκεται αντιμέτωπη με τις διαφορετικές πολιτικές πεποιθήσεις των δύο γιων της. Προσπαθεί να συμφιλιώσει τα παιδιά της, τους συστήνει ουδετερότητα, παροτρύνει τον μεγάλο γιό να υπογράψει Δήλωση για να μην τον κυνηγούν, παρακαλεί τον μικρό να δεχτεί τις διαφορετικές ιδέες του αδελφού του, ενώ συμβουλεύει τη μικρή της κόρη (την Δέσποινα) να μην ανακατεύεται…

Επιμέλεια: Φιλία Σαριδάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News