default-image

Συναυλία για καλό σκοπό με Βασίλη Σκουλά, Ανδριάνα Μπάμπαλη

Κρήτη
Συναυλία για καλό σκοπό με Βασίλη Σκουλά, Ανδριάνα Μπάμπαλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδαΜ.Ε.Σ.Α., ο Κώστας Γραμματικάκης, η DAGIPOLI DANCE Co και η ομάδα Θησέας, στις 14 και 15 Μαρτίου 2017 διοργανώνουν διήμερο εκδηλώσεων με τίτλο «Εμείς» και στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του πληθυσμού γύρω από τα ζητήματα της διαφορετικότητας και της ισότιμης ένταξης των μειονοτικών ομάδων στην κοινωνία.

Στα πλαίσια αυτά σας προσκαλούμε την Τρίτη 14 Μαρτίου και ώρα 19:00 στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου, όπου θα πραγματοποιηθούν ομιλίες από τους Γιώργο Χρηστάκη, Στέλιο Κυμπουρόπουλο, Γιάννη Ζωγραφάκη, Δημήτρη Γρίντζο και τον Πάρη Επιτροπάκη.

Στην συναυλία που θα ακολουθήσει συμμετέχουν με αλφαβητική σειρά οι καλλιτέχνες:

Μανόλης Αλεξάκης, Κώστας Λειβαδάς, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Βασίλης Σκουλάς, Γιώργος Σταυρακάκης.

Παράλληλα θα υπάρξει χορός από την ομάδα DAGIPOLI DANCE Co με τους: Ειρήνη Μαυροματάκη, Άννα Βάλαρη, Ηλέκτρα Φραγκιαδάκη, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Άδρια Βαφία, Δημήτρη Γρίντζο, Χρήστο Ταμπαξή και Γιώργο Χρηστάκη.

Επίσης και θεατρική παράσταση με τους: Γιάννη Ζωγραφάκη, Λευτέρη Δεικτάκη, Μάγια Βυρονίδου, Χαρά Ζωγραφάκη και Νικολέτα Ναούμη.

Τη δεύτερη μέρα και συγκεκριμένα την Τετάρτη 15 Μαρτίου και ώρα 10:00 στο χώρο του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου θα υλοποιηθούν δραστηριότητες για παιδιά και εφήβους, όπου θα συναντηθούν και θα αλληλεπιδράσουν άτομα με και χωρίς αναπηρία, με στόχο την ισότιμη συνεργασία, την ενδυνάμωση και την εξοικείωση με διαφορετικούς τρόπους λειτουργίας.

Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν εργαστήρια: Ζωγραφικής - Γιάννης Ζωγραφάκης, Βιωματικής μάθησης - Στέλιος Κυμπουρόπουλος, Φωτογραφίας - Σπύρος Μουρελάτος, Κολάζ- Γιώργος Μπογιατζίδης, Παραμυθιού - Ζωή Νικητάκη, Θεατρικού παιχνιδιού - Ηλέκτρα Φραγκιαδάκη, Κίνησης, χορού - Γιώργος Χρηστάκης.

Συμμετέχει ο εφευρέτης: Μιχάλης Καλογεράκης

Παιδαγωγικός συντονισμός: Αθηνά Ανδριώτη

Επιμέλεια οργάνωσης: Άνα Ζουμανάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News