Πολιτισμός

Paul Goodman και Μανωλία Κοκολογιάννη στο ΔιαRτηρητέο

Το ΔιαRτηρητέο παρουσιάζει την συναυλία Οργανικής Μουσικής με συνθέσεις του Paul Goodman, νέες συνθέσεις με αφορμή παλιούς ήχους, από διάφορες παραδόσεις και διάφορα ρεύματα.

Το ΔιαRτηρητέο παρουσιάζει σήμερα, Πέμπτη 2 Μαρτίου, την συναυλία Οργανικής Μουσικής με συνθέσεις του Paul Goodman, νέες συνθέσεις με αφορμή παλιούς ήχους, από διάφορες παραδόσεις και διάφορα ρεύματα.


Ο Paul Goodman είναι σύγχρονος μουσικός και συνθέτης που έχει ασχοληθεί με διάφορες μουσικές παραδόσεις όπως της Τουρκίας, της Ελλάδας και άλλων περιοχών γύρω από την Μεσόγειο. 


Είναι κυρίως γνωστός για τις συνθέσεις του, στις οποίες στοιχεία από αυτές τις παραδόσεις είναι εμφανή, χωρίς όμως να υπόκεινται σε κάποια από αυτές.
Έχοντας ασχοληθεί και με άλλα είδη σύγχρονης μουσικής αφήνει να φανούν οι επιρροές του, δημιουργώντας έτσι ένα πληθωρικό άκουσμα που δεν απευθύνεται σε συγκεκριμένο μόνο κοινό. 


Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά που κυκλοφόρησε το 2015 με τίτλο «Strangely Familiar» έγινε αποδεκτή με πολύ καλές κριτικές. 


Έχει συνεργαστεί με πολλούς μουσικούς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σε διάφορα project. Σε αυτό το project παρουσιάζει συνθέσεις του από την δισκογραφική του δουλειά καθώς και άλλες ακυκλοφόρητες ακόμα συνθέσεις, με την συνοδεία της Μανωλίας Κοκολογιάννη στην λύρα. Paul Goodman: λύρα, σάζι
Μανωλία Κοκολογιάννη: λύρα

Ώρα έναρξης: 21:00
Τηλ: 6995150031, 2815 109407
Είσοδος με προαιρετική συνεισφορά

Σχόλια