default-image

18 και 1 συναυλίες σε ένα βιβλίο

Πολιτισμός
18 και 1 συναυλίες σε ένα βιβλίο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο του Θεοδόση Μίχου "Κράτα το σόου" παρουσιάζεται την Παρασκευή, στις 7:00 το απόγευμα, στο Public Ηρακλείου, στον πεζόδρομο της Δαιδάλου. Από το Βόλο μέχρι τη Βαρκελώνη και από τις "Τρύπες" μέχρι τον Morrissey, ένα παιχνίδι ενηλικίωσης ολοκληρώνεται σε "18+1 συναυλίες".

Για τις "18+1 σχεδόν αληθινές ιστορίες" του βιβλίου, με τον Θεοδόση Μίχο θα συζητήσουν οι Βαγγέλης Αλεγκάκης (ιδιοκτήτης blow up bar), Νίκος Κατζιλάκης (δημοσιογράφος, διοργανωτής "Μόνιτορ Φεστ") και Στέλιος Παπαρδέλας (φωτογράφος). Συντονίζει η δημοσιογράφος Σάντρα-Οντέτ Κυπριωτάκη.

Λίγα λόγια για το "Κράτα το σόου": Γιατί ντρεπόταν που ήταν ο μόνος γιος του πατέρα του; Γιατί στη Β' Γυμνασίου σκεφτόταν συνέχεια τη στρατιωτική του θητεία; Γιατί δεν αγόρασε ποτέ κανένα δίσκο από τις "Τρύπες"; Γιατί ίδρωνε στα πεζοδρόμια της οδού Μάρνη;

Γιατί τον πάτησε η μάνα του με ένα Zastava; Γιατί τον κυνήγησαν διεφθαρμένοι μπάτσοι στο Μαρόκο; Γιατί δε χαστούκισε τον Αμερικανό πρέσβη στο Παρίσι; Γιατί δεν έπεσε από τον πέμπτο όροφο του "Chelsea Hotel"; Γιατί σταμάτησε να ντρέπεται που είναι ο μόνος γιος του πατέρα του; Αυτά είναι κάποια από τα ερωτήματα που ψάχνουν απαντήσεις στις "18+1 ιστορίες" του "Κράτα το σόου", οι οποίες ξετυλίγονται όπως ακριβώς θέλει η καθεμιά τους, με αφετηρία 18+1 οριακές συναυλίες που έζησε o συγγραφέας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News