default-image

Αποκριάτικο ξεφάντωμα από τους εργαζόμενους του ΠΑΓΝΗ

Πολιτισμός
Αποκριάτικο ξεφάντωμα από τους εργαζόμενους του ΠΑΓΝΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βραδιά ρεμπέτικης και λαϊκής μουσικής διοργανώνει την ερχόμενη Παρασκευή (24/2) το Σωματείο Εργαζομένων του ΠΑΓΝΗ.  Η μουσική βραδιά θα λάβει χώρα στις 9 το βράδυ, στις "Αναδρομές", στις Κάτω Αρχάνες.

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τους Γιάννη Παξιμαδάκη, Γιάννη Κρητικό και Νίκο Σταματάκη, ενώ μετά τα μεσάνυκτα το πρόγραμμα θα συνεχίσει η λαϊκή ορχήστρα του κέντρου.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα βραβευτούν τα παιδιά των εργαζομένων του Νοσοκομείου που εισήχθησαν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ τη χρονιά που μας πέρασε, αλλά και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι που πήραν το πτυχίο τους το 2016.

Εξάλλου, η εν λόγω εκδήλωση δεν είναι η μοναδική που θα διοργανωθεί αυτή τη βδομάδα από το Σωματείο Εργαζομένων του ΠΑΓΝΗ: Την Τετάρτη (22/2), θα λάβει χώρα παιδική αποκριάτικη εκδήλωση από τις 4 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ, στις "Αναδρομές".

Στην εκδήλωση θα υπάρχει μουσική, ανιματέρ αλλά και dj για να διασκεδάσουν οι εργαζόμενοι και τα παιδιά τους που θα δώσουν το παρών στις Κάτω Αρχάνες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News