default-image

Εντυπωσίασε φέτος το καρναβάλι της Σούδας! (video)

Πολιτισμός
Εντυπωσίασε φέτος το καρναβάλι της Σούδας! (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και στα Χανιά το φετινό καρναβάλι ήταν διαφορετικό! Με τις ομάδες να δίνουν το ρυθμό, παρασύροντας τον κόσμο, που η συμμετοχή του ήταν τεράστια, σε ένα ξέφρενο κέφι και χορό.

Κέφι, παλμός και φαντασία κυριάρχησαν φέτος στο Χανιώτικο καρναβάλι της Σούδας! Η παρέλαση ξεκίνησε το απόγευμα της Κυριακής με είκοσι άρματα, που εντυπωσίασαν όλους όσους βρέθηκαν εκεί.

Εκατοντάδες κόσμος, μικροί, μεγάλοι και κυρίως οικογενειάρχες με τα παιδιά τους έδωσαν το "παρών" και παρασύρθηκαν από το απίστευτο κέφι και το ρυθμό της μουσικής, των χρωμάτων και του κεφιού.  

Εκατοντάδες μασκαρεμένοι και μετά το τέλος της παρέλασης των αρμάτων συνέχισαν να χορεύουν στους ξέφρενους ρυθμούς του Χανιώτικου Καρναβαλιού.

Η πλατεία "πλημμύρισε" κόσμο, που ανυπομονούσε να απολαύσει τα γεμάτα φαντασία άρματα αλλά και από καρναβαλιστές που πρόσφεραν ένα φαντασμαγορικό θέαμα σε συνδυασμό με τους αποκριάτικους ήχους της μουσικής.

Παρουσιαστές του καρναβαλιού, που διοργάνωσε, ο πολιτιστικός σύλλογος Σούδας σε συνεργασία με το σύλλογο καταστηματαρχών της περιοχής και τον δήμο Χανίων, είναι η Γωγώ Καλλιδονάκη και ο Γρηγόρη Μπάκας δίνοντας έναν όμορφο παλμό στους παρευρισκόμενους αλλά και στους καρναβαλιστές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News