default-image

Take Off από την Ε. Κακουλάκη – Bedu

Κρήτη
Take Off από την Ε. Κακουλάκη – Bedu

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

''Μία ερωτική ιστορία που γεννιέται στο σύγχρονο Ντουμπάι, ωριμάζει στη Νέα Υόρκη για να καταλήξει σε ερωτικό θρίλερ στην Κωνσταντινούπολη και τη Σμύρνη.

Θα καταφέρουν οι δύο πρωταγωνιστές να ενώσουν τα κομμάτια που συνθέτουν το παζλ της κοινής τους ζωής, που απειλείται από μία σειρά γεγονότων και παιχνιδιών της μοίρας αλλοτινών καιρών, ενός παρελθόντος που εκτυλίσσεται στη Σμύρνη του 1918 και τους στοιχειώνει;

Ένα ταξίδι που πρέπει να γίνει για να λυθεί το μυστήριο, το διαβολικό παιχνίδι της μοίρας που απειλεί να ραγίσει τις καρδιές τους, να ανατρέψει αμετάκλητα τις ζωές τους, να γκρεμίσει όνειρα και ελπίδες. Θα παλέψουν με πείσμα για να διαλύσουν τις αμφιβολίες και τα σκοτάδια του χθες.

Ένα ταξίδι αμφίδρομο για το μέλλον της Ελίνας και του Ισκαντέρ, μία αναζήτηση σε περίπλοκες και σκοτεινές ιστορίες, μια βουτιά σε κόσμους σκοτεινούς και επικίνδυνους και ένας αγώνας ζωής που κανείς τους δεν ξέρει πού θα οδηγήσει…

Θα τολμήσει η αγάπη να νικήσει, ο έρωτας ν' ανθίσει και να οδηγήσει στην ευτυχία  τους δύο νέους;

Πρόκειται για το 4ο βιβλίο της Ευαγγελίας Κακουλάκη - Bedu που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις IITANOS  και τη Δευτέρα στις 19.00 το βράδυ θα παρουσιαστεί στην ''Ανδρόγεω'' του Δήμου Ηρακλείου.

Χαρούμενος - αισιόδοξος άνθρωπος ή συγγραφέας μιλώντας στο Ράδιο 9,84 δίνει στοιχεία από το βιβλίο της, συγκινείται αναφερόμενη στη μητέρα της και προαναγγέλλει το νέο της βιβλίο που από την Απογείωση θα μας πάει στην προσγείωση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News