default-image

Κ. Δανδουλάκη: Έχω σεβασμό και θαυμασμό για τους συνεργάτες μου

Πολιτισμός
Κ. Δανδουλάκη: Έχω σεβασμό και θαυμασμό για τους συνεργάτες μου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με μια εξαιρετική παράσταση έρχεται στη Κρήτη η Κάτια Δανδουλάκη! Πρόκειται για το έργο «Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε», μια αστυνομική κωμωδία του Ρομπέρ Τομά, που διασκεύασαν και σκηνοθετούν ο Θ.Παπαθανασίου και ο Μ. Ρέππας.

«Πρόκειται για μια παράσταση στην οποία οι θεατές θα περάσουν πάρα πολύ ωραία, καθώς το έργο έχει και το μυστήριο και πάρα πολύ γέλιο», είπε μιλώντας στο Ράδιο984 και τη Μαίρη Καριωτάκη, η Κάτια Δανδουλάκη, που βέβαια δεν παρέλειψε να τονίσει πόσο πολύ αγαπά τη Κρήτη. «Είναι ο μπαμπάς μου από τη Σητεία! Την έχω γυρίσει όλη απ' άκρη σ' άκρη! Είναι το ωραιότερο νησί του κόσμου», τόνισε.

Η μεγάλη πρωταγωνίστρια, αναφέρθηκε αναλυτικά σε όλους τους συνεργάτες της καθώς όπως τόνισε το θέατρο είναι συνολική δουλειά!

«Μόνος του ο καθένας δεν κάνει τίποτα», σημείωσε και υπογράμμισε «Πιστεύω πως ο κάθε ηθοποιός έχει πλάι του έναν ταλαντούχο άνθρωπο γίνεται διπλά καλός. Κι αυτό ήταν το μότο μου σε όλη μου τη ζωή και δεν το μετάνιωσα ποτέ. Δεν έχω μέσα μου ποτέ ζήλεια. Έχω σεβασμό και θαυμασμό για τους ανθρώπους που παίζω μαζί τους.»

Απαντώντας στη παρατήρηση της δημοσιογράφου πως μια τέτοια στάση απαιτεί να έχει δουλέψει πολύ κανείς με τον εαυτό του, η κ. Δανδουλάκη υπογράμμισε πως η ίδια έχει δουλέψει πολύ με το μέσα της.

«Έχω κάνει πάρα πολύ δουλειά, πιστέψτε με, από τότε που έχασα τους δικούς μου. Γιατί μου χρειάστηκε να καταλάβω, για ποιο λόγο ζούμε. Και κατάλαβα. Ζούμε μόνο για να αγαπιόμαστε, να μας αγαπάνε και να περνάμε μια όμορφη καθημερινότητα. Κι αυτό το εύχομαι για όλο τον κόσμο.».

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Πληροφορίες για τη παράσταση:

Παρασκευή 10, Σάββατο 11 & Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στο θέατρο ΑΣΤΟΡΙΑ στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ.

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου στα ΧΑΝΙΑ στο θέατρο MEGA PLACE.

Διασκευή-σκηνοθεσία : Θανάσης Παπαθανασίου-Μιχάλης Ρέππας,

Παίζουν : Κάτια Δανδουλάκη, Θάνος  Καληώρας, Κοσμάς Ζαχάρωφ,  Μαρία Κανελλοπούλου, Ελένη Κρίτα

Συνεργάζεται ο Χάρης Ρώμας

Σκηνικά: Μαίρη Τσαγκάρη,

Κοστούμια: 'Εβελυν Σιούπη,

Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News