default-image

Συγκίνηση: Όταν ο Β. Τσαφαντάκης "συνόδευε" το γιο του-video

Κρήτη
Συγκίνηση: Όταν ο Β. Τσαφαντάκης "συνόδευε" το γιο του-video

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με συγκίνηση θυμούνται όλοι τις καλύτερες στιγμές του χαρισματικού λαουτιέρη Βαγγέλη Τσαφαντάκη που έφυγε από ζωή.Κυρίως τις στιγμές που έπαιζε μαζί με το γιο του.

Στο βίντεο ο Βαγγέλης Τσαφαντάκης τραγουδά το τραγούδι «Απόψε», μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες όλων των εποχών, στην εκπομπή «Μουσικά μονοπάτια» της ΚΡΗΤΗ ΤV.

H εκπομπή προβλήθηκε για πρώτη φορά το Μάϊο του 2004, παρουσίασε ο Χαράλαμπος Γαργανουράκης και όπως διακρίνεται στο βίντεο ο Βαγγέλης Τσαφαντάκης παίζει με το γιο του Νίκο.

Video Platform Video Management Video Solutions Video Player

Διασκέδασε όλη τη Μεσσαρά

Ο γνωστός καλλιτέχνης της κρητικής μουσικής ήταν από τους καλύτερους λαουτέρηδες στην Κρήτη. Γεννημένος στο Μορόνι πριν από 70 χρόνια κατάφερε με την τέχνη και το ταλέντο του να παίξει με τους μεγαλύτερους λυράρηδες της Κρήτης, να διασκεδάσει όλη τη Μεσσαρά  και όχι μόνο, και να αφήσει στους γλεντζέδες της Κρήτης μια γλυκιά μελωδική ανάμνηση.  

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΒΑΘΙΑ ΘΛΙΨΗ ΣΤΗ ΜΕΣΣΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΣΑΦΑΝΤΑΚΗ

H κηδεία του θα γίνει την Τρίτη στις 15.00 στο Μορόνι.

Συλλυπητήριο μήνυμα του Γραμματέα Π.Ε ΝΔ - βουλευτή Ηρακλείου Λ. Αυγενάκη

«Τα θερμά μου συλλυπητήρια για τον θάνατο του σπουδαίου λαουτιέρη, Βαγγέλη Τσαφαντάκη. Η απώλειά του βυθίζει ολόκληρη την Κρήτη αλλά και ολόκληρη τη μουσική κοινότητα στο πένθος, δημιουργώντας ένα μεγάλο κενό και έντονα συναισθήματα ειλικρινούς θλίψης και πόνου στην ψυχή μας.

          Ο αγαπημένος μας συντοπίτης, Βαγγέλης Τσαφαντάκης, με ιδιαίτερα χαρίσματα και ευαισθησίες υπηρέτησε με μεγάλη αγάπη την παραδοσιακή κρητική μουσική, διασκεδάζοντας όλο το Νησί μας. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους και την οικογένειά του».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News