default-image

Κ.Σολδάτου: Kι όμως... χορεύει στον αέρα! video

Κρήτη
Κ.Σολδάτου: Kι όμως... χορεύει στον αέρα! video

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με κινήσεις αρμονικές  αλλά παράλληλα δυναμικές που εκπέμπουν ισορροπία η Κατερίνα Σολδάτου μας συστήνεται μέσα από τον εναέριο χορό. Με ένα ταλέντο που μόνο λαμπρό μπορεί να χαρακτηριστεί η Κατερίνα Σολδάτου εξηγεί μέσα από την εκπομπή "Κρήτη Σήμερα"  γιατί η ίδια επέλεξε τον εναέριο χορό.

Όπως σημείωσε η Κατερίνα Σολδάτου «όλο αυτό ξεκίνησε από μικρή ηλικία όταν χορεύοντας άρχισα να χρησιμοποιώ πανιά και υφάσματα. Μετά το είδα στο εξωτερικό, μου άρεσε και αποφάσισα να το ξεκινήσω. Πολλοί το μπερδεύουν με την εναέρια γιόγκα, αλλά δεν έχει καμία σχέση».

Μάλιστα η Κατερίνα όχι μόνο έγινε «ένα» με το υγρό στοιχείο χορεύοντας στο βυθό, αλλά και «νίκησε» τη βαρύτητα χορεύοντας στον αέρα. Όπως εξηγεί η ίδια « δεν θα ήταν νορμάλ να μην φοβάμαι όταν βρίσκομαι σε ύψη αλλά  εκείνη τη στιγμή υπερισχύει η αγάπη για αυτό που κάνω και η δημιουργικότητα».

Χορεύει με φόντο εκπληκτικά τοπία

Τα πρότζεκτ της εκπληκτικά …κόβουν την ανάσα . «Η Ελλάδα έχει ψυχή» είναι το πρότζεκτ που βρίσκεται σε εξέλιξη με την ίδια να χορεύει σε διάφορα σημεία της χώρας . Στόχος του είναι η ανάδειξη της ομορφιάς της Ελλάδας και ιστορικών της τοπίων μέσα απο τον εναέριο χορό.

"Η αναπόσπαστη αρμονία της κίνησης στον αέρα μπορεί ίσως και να υπερβαίνει την αυστηρή τελειότητα του τάνγκο" είχε δηλώσει παλαιότερα για αυτή την ισορροπία με τα πανιά στον αέρα αλλά και γιατί αυτό την κέρδισε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News