Πολιτισμός

Stand up κωμωδία με τον Λάμπρο Φισφή στην Κρήτη

Γέλιο μέχρι δακρύων υπόσχεται στο κοινό του Ηρακλείου ο γνωστός κωμικός Λάμπρος Φισφής, που έρχεται στην πόλη την 1η και στις 2 Φεβρουαρίου με την παράσταση “Δες το θετικό”.

Γέλιο μέχρι δακρύων υπόσχεται στο κοινό του Ηρακλείου ο γνωστός κωμικός Λάμπρος Φισφής, που έρχεται στην πόλη την 1η και στις 2 Φεβρουαρίου με την παράσταση "Δες το θετικό". Πρόκειται για ένα stand up comedy show για τις μικρές λεπτομέρειες που μας ενώνουν.

Ο μονόλογος που ενθουσίασε κοινό και κριτικούς, κάνοντας πάνω από 40 sold out παραστάσεις τη σεζόν που μας πέρασε, επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στο Θέατρο "Ακροπόλ" και σε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Ο Λάμπρος Φισφής, στην προσπάθειά του να βρει τις θετικές στιγμές της ζωής, υπερ-αναλύει τις λεπτομέρειες της καθημερινότητας, βάζει στο μικροσκόπιο τα ασήμαντα πράγματα που μας ενοχλούν, αυτοσαρκάζει τις αδυναμίες του και καυτηριάζει οτιδήποτε συνωμοτεί εναντίον της ευτυχίας μας.

Αν ψάχνετε το νόημα της ζωής, αν θέλετε να συγκινηθείτε, αν σας αρέσει να φεύγετε από το θέατρο σοφότεροι... αυτή η παράσταση δεν είναι για εσάς!

Αν καρφώνετε 36 πατάτες σε μια πιρουνιά. Αν σας παίρνει 40 λεπτά να μπείτε στη θάλασσα. Αν τρομάζετε με τη γιαγιά έξω από την τουαλέτα του κλαμπ. Αν όταν βάζετε ηλεκτρική σάς αντιστέκεται πάντα ένα σκουπιδάκι. Αν αγοράσατε οικολογικές λάμπες και πλέον ζείτε στο σκοτάδι. Αν θα ψηφίζατε νόμο κατά της άσπρης κάλτσας στο σεξ. Αν μετά από μεσημεριανό ύπνο έχετε hangover. Αν έχετε να πιείτε τεκίλα από το 1996. Αν θεωρείτε ότι τα ΙΚΕΑ είναι φτιαγμένα από εξωγήινους. Αν νιώθετε ηδονή όταν κάποιος σας ξύνει στην πλάτη. Αν έχετε κάνει διακοπές σε rooms to let "Καλλιόπη". Αν κλαίτε όταν τραβάτε μια τρίχα από τη μύτη. Αν πιστεύετε ότι η Όλγα Τρέμη είναι σκληρό ναρκωτικό. Αν άλλαξε ο κόσμος σας όταν πρωτοφάγατε lucky cap. Αν δεν ξέρετε τι είναι ο συριγμός των ferry boat. Αν θέλετε να περάσετε ένα βράδυ γελώντας... Αυτή η παράσταση είναι για εσάς!

Το "Δες το θετικό" έρχεται στο κινηματοθέατρο "Αστόρια", στο Ηράκλειο, την Τετάρτη 1 και την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, με γενική είσοδο 10 ευρώ (πληροφορίες-κρατήσεις: www.viva.gr, 2810/226.191).

Σχόλια