default-image

Στο Ρεξ ο Φοίβος Δεληβοριάς

Πολιτισμός
Στο Ρεξ ο Φοίβος Δεληβοριάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Φοίβος Δεληβοριάς έρχεται στον Άγιο Νικόλαο μεθαύριο Σάββατο 14 Ιανουαρίου και παρουσιάζει στο κινηματοθέατρο "Rex" ένα πολύ προσωπικό άλμπουμ, απ' όπου περνούν πρόσωπα και μέρη που αιχμαλωτίστηκαν από τον ωτακουστή και οφθαλμολάγνο τραγουδοποιό από το '89 ως εδώ.

Από την Κική στην γκαρσόνα του Χάλια, από το σκύλο Βαγγέλη ως τον Πατώκο, από τα τάγματα της Υβρεοπομπής μέχρι τον Γκάλη και το Κουνελάκι, γνωστοί και άγνωστοι ήρωες μιας πραγματικότητας που συνήθως δεν της ρίχνουμε δεύτερη ματιά, θα είναι εκεί πρωταγωνιστές και εκτεθειμένοι σε μια παράσταση- "Best of", λίγο πριν έρθουν τα καλύτερα, αφού - είναι σε όλους γνωστό - τα καλύτερα πάντα έρχονται!

Μαζί με τον Φοίβο η εξαιρετική ερμηνεύτρια Χριστίνα Μαξούρη, η οποία αφήνει για λίγο τα "Δανεικά παπούτσια" της στην είσοδο και ανακατεύει τη σκηνή-μωσαϊκό όπως μόνο εκείνη ξέρει. Στα πλήκτρα θα είναι ο Σπύρος Μάνεσης.

Η μουσική παράσταση θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ με τιμή εισιτηρίου 12 ευρώ (προπώληση 10 ευρώ). Προπώληση γίνεται στην Κουνδούρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη και στο Ωδείο Τέχνης Κρήτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News