Πολιτισμός

Η Λήδα Βαρβαρούση στα "παραμύθια του Σαββάτου"

Και ήρθε η ώρα «Τα παραμύθια του Σαββάτου» να επιστρέψουν στο …σπίτι τους. Όλες τις γιορτές με τόσες καλικαντζαρο - σκανταλιές άλλαζαν τόπο, ώρα και μέρες.

Και ήρθε η ώρα «Τα παραμύθια του Σαββάτου» να επιστρέψουν στο …σπίτι τους. Όλες τις γιορτές με τόσες καλικαντζαρο - σκανταλιές άλλαζαν τόπο, ώρα και μέρες. Κι αφού πια κάθε κατεργάρης επιστρέφει στον πάγκο του, ξεκινάμε το νέο κύκλο μας με μια ζωγραφήγηση διαφορετική.

Η Ελένη Μπετεινάκη έχει γράψει ένα παραμύθι για «Ένα σκιάχτρο μοναχό!» που θα μας το αφηγηθεί παρέα με τις κούκλες της και η Λήδα Βαρβαρούση θα το ζωντανέψει μπροστά στα μάτια μας. Μια ιστορία  που μιλάει για τη φιλία, την αγάπη, την μοναξιά, τις αποφάσεις της ζωής, τα όνειρα  και που θα πάρει ζωντάνια από τα μοναδικά πινέλα της Λήδας Βαρβαρούση.

Μια ζωγραφήγηση λοιπόν, αλλιώτικη και πολύ πολύ συναρπαστική. Μια αγαπημένη εικονογράφος μαζί μας σε ένα Σαββατιάτικο πρωινό …διαφορετικό!

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017, ώρα 12.00 στο βιβλιοπωλείο «Δοκιμάκης». Και φυσικά το παραμύθι κρύβει εκπλήξεις αφού θα΄χει βοηθούς του και τα παιδιά!

Σχόλια