default-image

Εορταστική συναυλία από τη χορωδία του Επιμελητηρίου

Κρήτη
Εορταστική συναυλία από τη χορωδία του Επιμελητηρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια μοναδική εορταστική συναυλία, με Χριστουγεννιάτικα και Πρωτοχρονιάτικα τραγούδια και κάλαντα για καλό σκοπό θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, στις 8:30 το βράδυ στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου, από τη μικτή χορωδία του Επιμελητηρίου Ηρακλείου «Ο Άγιος Δημήτριος», στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Ηρακλείου.

Στη διάρκεια της συναυλίας, θα πωλούνται τα ειδικά βραχιόλια, γούρια και άλλα δώρα φτιαγμένα από εθελοντές του ΜΑΖΙ ΝΙΚΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ για την αγορά μηχανήματος βραχυθεραπείας στο ΠΑΓΝΗ για τους καρκινοπαθείς.

Η μικτή χορωδία του Επιμελητηρίου Ηρακλείου «Ο Άγιος Δημήτριος», τελεί υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου και έχει παρουσιάσει τα τελευταία χρόνια σπουδαίο έργο στο φιλόμουσο κοινό της Κρήτης, προσκεκλημένη σε μουσικά φεστιβάλ και πολιτιστικές εκδηλώσεις Δήμων και άλλων φορέων.

Όσοι ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη της χορωδίας - νέοι χορωδοί -μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Γιώργο Φασουλάκη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Ηρακλείου  στο τηλ: 6944 533 873.

Να σημειωθεί ότι η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News