default-image

Χριστουγεννιάτικο bazaar από τους ΑΤΑΧΤΟΥΣ!

Πολιτισμός
Χριστουγεννιάτικο bazaar από τους ΑΤΑΧΤΟΥΣ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα όμορφο χριστούγεννατικο bazaar διοργανώνει το εθελοντικό σωματείο "Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι", από την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου έως και το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου στο εμπορικό κέντρο Talos Plaza.

Το bazaar θα περιμένει μικρούς και μεγάλους σε ένα ειδικά διαμορφωμένο γιορτινό σπιτάκι, απολαύσουν τις χειροποίητες κατασκευές. Τα έσοδα από το χριστουγεννιάτικο παζάρι θα χρησιμοποιηθούν για τη στήριξη του έργου του εθελοντικού σωματείου.

Μπορείτε να επισκεφτείτε το παζάρι από τις 5:00 το απόγευμα έως τις 9:00 το βράδυ (από Δευτέρα έως Πέμπτη) και από τις 11:00 το πρωί έως τις 9:00 το βράδυ (Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή). Μετά τα Χριστούγεννα και έως το τέλος της δράσης, κάθε μέρα το bazzar θα είναι λειτουργεί από τις 11:00 το πρωί έως τις 9:00 το βράδυ.

Να σημειωθεί, επίσης, ότι στις 28 Δεκεμβρίου η ομάδα "Η μαμά χειροτεχνεί" θα διοργανώσει παιδικό πάρτι στο χώρο του εμπορικού κέντρου, με το σωματείο να ευχαριστεί από καρδιάς την ομάδα "Η μαμά χειροτεχνεί".

«Σας περιμένουμε όλους, με υπέροχες κατασκευές, που θα συμβάλουν στην στήριξη του έργου μας!», καταλήγει η ανακοίνωση του σωματείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News