default-image

"Στη Ρωγμή του Χρόνου" 19 διάσπαρτες στον χρόνο ιστορίες

Κρήτη
"Στη Ρωγμή του Χρόνου" 19 διάσπαρτες στον χρόνο ιστορίες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από επτά χρόνια της πρώτης έκδοσης του βιβλίου "Στη Ρωγμή του Χρόνου" του Ηρακλειώτη συγγραφέα Στέλιου Βισκαδουράκη, το έργο επανεκδίδεται από την Εταιρεία Tourist Guides of Crete, PC.

Συνδιοργανωτές της παρουσίασης θα είναι το Σωματείο Επαγγελματιών Ξεναγών Κρήτης και Σαντορίνης και οι Εκδόσεις "Mystis Editions". Το βιβλίο αφορά σε δεκαεννέα διάσπαρτες στον χρόνο ιστορίες, από το 1595 μ. Χ. έως σήμερα. Αναλυτικότερα, στο βιβλίο περιγράφονται δεκατέσσερις ιστορίες μυθοπλασίας, που οι περισσότερες εκτυλίσσονται στην Κρήτη και πέντε αληθινές από τη ζωή του ίδιου του συγγραφέα. Είναι άξια αναφοράς η άποψη του αείμνηστου, «σοφού» καθηγητή Στυλιανού Αλεξίου που χαρακτήρισε ιστορίες του βιβλίου ως "αριστουργηματικές".

Το βιβλίο, στην επανέκδοσή του, θα παρουσιαστεί την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016 στις 7 μ.μ. στην αίθουσα "Καστελλάκη" του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ηρακλείου, στην οδό Κορωναίου.

  Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Μαρία Πεδιώτου ψυχολόγος και Μαρία Φραγκιαδάκη φιλόλογος. Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσει ο εκπαιδευτικός Αντώνης Περαντωνάκης. Συντονίζει η δημοσιογράφος Ελένη Βακεθιανάκη.           

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News