default-image

Χριστουγεννιάτικο παζάρι για το παιδικό χωριό SOS Κρήτης

Κρήτη
Χριστουγεννιάτικο παζάρι για το παιδικό χωριό SOS Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος Ηρακλείου διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο παζάρι, την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016, στην Πλατεία του Αγίου Τίτου στο Ηράκλειο, από  τις 9 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Γίνεται μια προσπάθεια για αναβίωση με μεράκι των συνταγών των γιαγιάδων με τα βουτυρένια πατουδερά των παλαιινών κυράδων του Μεγάλου Κάστρου, τα μοσχομύριστα παραδοσιακά χριστόψωμα, τα φίνα σπιτικά λικέρ μας, τους πεντανόστιμους κουραμπιέδες και μελομακάρουνα, χειροποίητα σοκολατάκια και πολλά άλλα,  όλα φτιαγμένα χειροποίητα, με πολύ κέφι και αγάπη, σεβασμό και νοσταλγία για περασμένες εποχές.

Χαριτωμένα φθηνά χριστουγεννιάτικα δώρα και στολίδια, εορταστικά σου-πλα, κάρτες με ζωγραφισμένα αγριολούλουδα της κρητικής γης και υπέροχες γυάλινες και ξύλινες δημιουργίες, διακοσμημένες στο χέρι, για χριστουγεννιάτικα δώρα.

Στόχος της προσπάθειάς είναι η ενίσχυση της ανέγερσης του Παιδικού Χωριού SOS Κρήτης, που χτίζεται στη Φοινικιά, στο Ηράκλειο, για μια οικογενειακή αγκαλιά αγάπης σε παιδιά που την έχουν ανάγκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News