default-image

Μουσικό ταξίδι Παπακωνσταντίνου και της μπάντας στην Κρήτη

Κρήτη
Μουσικό ταξίδι Παπακωνσταντίνου και της μπάντας στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από δύο χρόνια, 210 παραστάσεις στο θέατρο Διάνα, 70.000 θεατές όλων των ηλικιών,  και μία μαγική βραδιά στο κατάμεστο Ηρώδειο στις 30 Αυγούστου, η παράσταση που αγαπήθηκε όσο λίγες τα τελευταία χρόνια, με ενθουσιώδεις κριτικές από κοινό και δημοσιογράφους, θα παρουσιαστεί στο Ηράκλειο την Παρασκευή 16 το Σάββατο 17 και Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στο Κινηματοθέατρο «ΑΣΤΟΡΙΑ».

Η παράσταση "εννέα και πέντε" έχει τεθεί υπό την αιγίδα του δήμου Ηρακλείου.

Ένα τρένο που αργεί, μία μπάντα μουσικών και ένας παραγωγός ραδιοφώνου περιμένουν στον σταθμό, όπου συναντιούνται μελωδίες, σκέψεις, εικόνες, συναισθήματα, προσδοκίες και διαψεύσεις των τελευταίων σαράντα χρόνων.

O Παντελής Βούλγαρης  ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Οδυσσέας Ιωάννου και η Ρίτα Αντωνοπούλου εξιστορούν, μέσα από ένα γράμμα, γιου προς τον πατέρα, μέσα από όμορφα τραγούδια και μεστό λόγο, την ιστορία της νεότερης Ελλάδας, σκαλίζοντας την μνήμη και προκαλώντας το συναίσθημα. Μια ολόκληρη εποχή ξετυλίγεται σε τρεις ώρες…, ένα απόσταγμα τέχνης των στιγμών που ζήσαμε και ζούμε.

Προπώληση εισιτηρίων:

 Στο ταμείο του Θεάτρου, Αστόρια καθημερινά από 10:30 ως 13:30 και 17:00 ως 21:00, (τηλ πληροφοριών 281 022 6191) και σε άλλα σημεία. Τηλεφωνικά στο 11876

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News