default-image

Επανένωση των Guns N' Roses μετά απο 20 χρόνια

Πολιτισμός
Επανένωση των Guns N' Roses μετά απο 20 χρόνια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επανασυνδέθηκαν έπειτα από 20 χρόνια οι Guns N' Roses οι οποίοι παράλληλα με το γεγονός αυτό, το οποίο ευχαρίστησε τους θαυμαστές τους, ανακοίνωσαν ότι θα πραγματοποιήσουν περιοδεία με 18 συναυλίες στην Ευρώπη την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2017.

Μια τέτοια περιοδεία έμοιαζε αδιανόητη πριν από λίγο καιρό, ωστόσο το διάσημο συγκρότημα ανακοίνωσε φέτος την επανασύνδεσή του, αφού ο τραγουδιστής Axl Rose και ο κιθαρίστας Slash - οι οποίοι δεν είχαν εμφανιστεί μαζί στην σκηνή από το 1993 - αποφάσισαν να βάλουν τέλος στην διαμάχη τους, με στόχο την αναγέννηση των Guns N' Roses.

Το γνωστό συγκρότημα ξεκινά την ευρωπαϊκή περιοδεία του στο Δουβλίνο την 27η Μαΐου και θα ολοκληρώσει τις εμφανίσεις του στο Τελ Αβίβ την 15η Ιουλίου. Την 7η Ιουλίου θα εμφανιστούν στο Stade de France.

Κατόπιν, αναμένεται να επιστρέψουν στη Βόρεια Αμερική για μια νέα περιοδεία: 16 εμφανίσεις έχουν προγραμματιστεί στις ΗΠΑ και τον Καναδά έως την 8η Σεπτεμβρίου.

Οι Guns N' Roses ολοκλήρωσαν την προηγούμενη εβδομάδα μια σειρά συναυλιών στη Νότια Αμερική. Αναμένεται, επίσης, να πραγματοποιήσουν περιοδεία στις αρχές του έτους στην Ιαπωνία, τη Νέα Ζηλανδία, την Αυστραλία, τη Σιγκαπούρη, την Ταϊλάνδη και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Το συγκρότημα είχε διαγράψει μια πολύ επιτυχημένη καριέρα στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα τη δεκαετία του '80. Ωστόσο, οι αψιμαχίες των δύο βασικών μελών του, του Axl Rose και του Slash, οδήγησαν στη ρήξη και τη διάλυσή του, το 1993.

Το συγκρότημα επανασυνδέθηκε τον Απρίλιο στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Coachella, στην Καλιφόρνια.

Το άλμπουμ των Guns N' Roses «Appetite for Destruction», που κυκλοφόρησε το 1987, παραμένει o δίσκος με τις μεγαλύτερες πωλήσεις.

Πηγή-φωτο:www.naftemporiki.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News