default-image

Ξεκινάει και φέτος το Παζάρι στη Στέγη Ανηλίκων

Πολιτισμός
Ξεκινάει και φέτος το Παζάρι στη Στέγη Ανηλίκων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων της Στέγης  Ανηλίκων Ηρακλείου  θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο Παζάρι στο Χώρο της Στέγης που βρίσκεται στην οδό Κωνσταντίνου Πολυχρονάκη 5 στον Μασταμπά.

Οι εκδηλώσεις και τις δύο ημέρες ξεκινούν  από τις 18:30 το Σάββατο και από τις 17.30 την Κυριακή. Διάφορες εκπλήξεις και δρώμενα   θα περιμένουν τους καλεσμένους μας όπως θεατρικό από τα παιδιά μας.. από επίδειξη ξιφασκίας και χορό ZUMBA και Καποέϊρα μέχρι κληρώσεις λαχειοφόρου αγοράς και πολλά άλλα!

Η  Στέγη Ανηλίκων Ηρακλείου συμβάλλει ενεργά στη πρόληψη της παραβατικότητας των ανηλίκων που ενδέχεται να οδηγηθούν λόγω του οικογενειακού και κοινωνικού τους περιβάλλοντος ή άλλων συνθηκών και αιτιών.  Φιλοξενούνται σε 24ωρη βάση αγόρια ηλικίας 6-18 ετών με υλική και κοινωνική στήριξη σε αυτά  και στις οικογένειές τους με εκπαίδευση, επαγγελματική κατάρτιση, πολιτιστική καλλιέργεια και ψυχαγωγία.

Το προσωπικό της Στέγης συνεπικουρεί ομάδα εθελοντών που αναλαμβάνει το διάβασμα των παιδιών καθώς και την υλοποίηση δραστηριοτήτων (μουσική, χορός, αθλητικές δραστηριότητες, ξένες γλώσσες), εντός και εκτός της Στέγης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News