default-image

Στήριξη στο Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών «Ελ. Βενιζέλος»

Πολιτισμός
Στήριξη στο Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών «Ελ. Βενιζέλος»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη στήριξη τους στο έργο του Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Βενιζέλος», τόνισαν στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος στα Χανιά, ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, παρόντων των μελών του Δ.Σ.  του Μητροπολίτη Κυδωνίας & Αποκορώνου, βουλευτών, αντιπεριφερειαρχών, του προέδρου της ΠΕΔ-δημάρχου Ηρακλείου, δημάρχου Χανίων, και άλλων εκπροσώπων τοπικών φορέων.

Στη συνεδρίαση του το Δ.Σ αποφάσισε να λειτουργήσει το Ίδρυμα, Σχολή Πολιτικών και διπλωματικών σπουδών στην οποία θα φοιτούν - με βάσει τις παρακαταθήκες του Ελευθερίου Βενιζέλου - μεταπτυχιακοί φοιτητές, Πανεπιστημιακοί, Βουλευτές, Διπλωμάτες, κ.ά.

Στην ίδια συνεδρίαση το Δ.Σ. του Ιδρύματος αποφάσισε την ανανέωση της θητείας του  Γενικού Δ/ντη Νίκου Παπαδάκη, αναγνωρίζοντας την συμβολή και το δραστήριο έργο του. Ο ίδιος από την πλευρά του ευχαρίστησε για την συνεργασία και εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του όλα τα ηγετικά στελέχη του Ιδρύματος, όπως ευχαρίστησε  τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη για την καλή, γόνιμη συνεργασία και στήριξη στο Ίδρυμα - στο Δ.Σ. του οποίου συμμετέχει η Περιφέρεια Κρήτης.

Παράλληλα ο κ Παπαδάκης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Βουλής που αποδέχθηκε  και συνέβαλε έχοντας και την βοήθεια των  Κρητικών βουλευτών να εγκριθεί πρόσφατα νομοθετική ρύθμιση που ορίζει ότι ο εκάστοτε Πρόεδρος της Ελληνικής Βουλής είναι και Πρόεδρος του Ιδρύματος Μελετών και Ερευνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News