default-image

Το Χρονικό του 22: Μαρτυρικές στιγμές του Ελληνισμού (video)

Κρήτη
Το Χρονικό του 22: Μαρτυρικές στιγμές του Ελληνισμού (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Το Χρονικό του ΄22» σε θεατρική διασκευή και σκηνοθεσία Αντώνη Διαμαντή παρουσιάζεται το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στις 21:00 στο Κινηματοθέατρο Αστόρια.

Η θεατρική παράσταση του Συλλόγου Αλατσατιανών Ν. Ηρακλείου είναι βασισμένη στο ομώνυμο έργο του Κώστα Αρβανιτάκη, το οποίο αποτελεί καταγεγραμμένες αφηγήσεις προσφύγων αμέσως μετά την μικρασιατική καταστροφή.

Δείτε το τρέιλερ:

Αναφέρεται στη χρονική στιγμή που οι πρόσφυγες προσπαθούν μέσα σε  αντίξοες  συνθήκες να εγκατασταθούν στο νέο τους περιβάλλον.

Εικόνες και μνήμες τους ακολουθούν, δέσμιοι οι ίδιοι του παρελθόντος, προσπαθούν να  αναβιώσουν έστω και για μια στιγμή, αφενός τις «καλές» εποχές που άφησαν πίσω τους, και αφετέρου  τα πρόσωπα που χάθηκαν, μέσα στη νέα τους ζοφερή πραγματικότητα.

Μνήμες από τις αλησμόνητες πατρίδες, οι οποίες αποτελούν για όλους τους Έλληνες μια πλούσια κληρονομιά αλλά και μια παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές.

Στην παράσταση συμμετέχουν:

H Χορωδία του Συλλόγου με τον μαέστρο Νίκο Αντωνακάκη με 5μελή ορχήστρα και

Το Χορευτικό τμήμα του Συλλόγου με τον χοροδιδάσκαλο Τάσο Κουρεπίνη

Ημερομηνία: Σάββατο 3 και Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016 Ώρα: 21:00

Τοποθεσία: Κινηματοθέατρο Αστόρια - Ηράκλειο Τιμή εισιτηρίου:

9 ευρώ (στην είσοδο)

7 ευρώ (προπώληση)

5 ευρώ (μαθητικό-φοιτητικό-ανέργων)

Προπώληση εισιτηρίων: στα γραφεία του Συλλόγου (2810-231933, [email protected]) και στο Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης (Οδός 1821 Αρ. 10, Ηράκλειο).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News