default-image

Βραδιά σε ρακοκάζανο για Λιμενικούς του Ηρακλείου (photos)

Κρήτη
Βραδιά σε ρακοκάζανο για Λιμενικούς του Ηρακλείου (photos)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια παραδοσιακή βραδιά σε ρακοκάζανο επεφύλαξε στα μέλη της και σε εκλεκτούς προσκεκλημένους η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης!

Μακριά από τις καθημερινές έγνοιες της υπηρεσίας, οι λιμενικοί του Ηρακλείου το βράδυ του Σαββάτου έβγαλαν τη ρακή τους στο ρακοκάζανο  του Αντώνη Φραγκιαδάκη στον Άγιο Μύρωνα και είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν, δημιουργώντας μια όμορφη παρέα.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων, ο κεντρικός λιμενάρχης Ηρακλείου, αντιπλοίαρχος κ. Δημήτρης Σαϊτάκης (περιφερειακός διοικητής Λιμενικού Σώματος 7ης Περιφέρειας Κρήτης και πρόεδρος πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Λιμενικού), ο Αστυνομικός διευθυντής Ηρακλείου, ταξίαρχος κ. Κώστας Λαγουδάκης, ο διοικητής της 133 Σ.Μ., σμήναρχος κ. Παναγιώτης Δημόπουλος, ο πρόεδρος Αξιωματικών ΕΛΑΣ Κρήτης κ. Στέλιος Καρακούδης, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου κ. Γιώργος Πικράκης και ασφαλώς πολλά στελέχη του Λιμενικού Ηρακλείου.

Άψογοι οικοδεσπότες ήταν τα μέλη της διοίκησης της ΕΠΛΣΑΚ, ο πρόεδρος Γεώργιος Δραμητινός, ο αντιπρόεδρος Γεώργιος Σφακιανάκης και ο ταμίας Μιχαήλ Σφακιανάκης (γνωστός από την παρουσία του και στα γήπεδα ως διαιτητής), που φρόντισαν για την φιλοξενία των παρευρισκομένων.

Δεν θα μπορούσε να λείψει βέβαια το κρητικό συγκρότημα με τους λυράρηδες Θανάση Αποστολάκη και Αντώνη Φετοκάκη μαζί με τους συνεργάτες τους στα λαούτα να κρατούν μουσική συντροφιά με παραδοσιακά τραγούδια.

Οι Λιμενικοί του Ηρακλείου έχουν καθιερώσει την εκδήλωση σε ρακοκάζανο, καθώς ανάλογη βραδιά είχαν διοργανώσει και πέρυσι και είναι σίγουρο ότι συνεχίσουν και τα επόμενα χρόνια…

Επιμέλεια: Μάνος Βαρδαλαχάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News