default-image

Από το L.A. στην πατρίδα του για μια μοναδική εμφάνιση

Πολιτισμός
Από το L.A. στην πατρίδα του για μια μοναδική εμφάνιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο βραβευμένος τραγουδιστής και συνθέτης Γιάννης Σαρχιανάκης και το ροκ συγκρότημά του InFraReD έρχονται στην Αθήνα για μια μοναδική εμφάνιση στο Hard Rock Cafe Athens την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016.  

Λίγο πριν επιστρέψουν στη έδρα τους το Λος Άντζελες αποχαιρετούν το Αθηναϊκό κοινό με ένα Live Acoustic σετ τραγουδιών από το τελευταίο τους άλμπουμ "California Lover" και από μια σειρά διασκευών γνωστών τραγουδιών από την μουσική σκηνή της Αμερικής (Nirvana, Guns'n'Roses, Red Hot Chili Peppers, Audioslave, Iggy Pop κτλ.). Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Γιάννης Σαρχιανάκης μεγάλωσε στην Κρήτη. Έχει γεννηθεί στο Αστυράκι Μαλεβιζίου, όπου και πήγε δημοτικό. Τη φοίτησή του στο γυμνάσιο την ολοκλήρωσε στα Ανώγεια Μυλοποτάμου, μένοντας στη μαθητική εστία. Πριν τελειώσει το λύκειο η οικογένειά του μετακόμισε στο Ηράκλειο, στα Καμίνια. Αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Ηρακλείου. Σύχναζε μαζί με τους φίλους του στο θρυλικό "Tassos Place", στην οδό Χάνδακος, όπου δημιούργησε την πρώτη του μπάντα, τους "Νο Name".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News