Πολιτισμός

Αγιασμός για την έναρξη του Κοινωνικού Φροντιστηρίου στο Μπεντεβή

Ο Αγιασμός για την έναρξη των μαθημάτων του Κοινωνικού Φροντιστηρίου αλλά και των δραστηριοτήτων της Ενορίας Γενεσίου Θεοτόκου Μπεντεβή Ηρακλείου τελεστηκε σήμερα 16 Οκτωβρίου 2016 και περί ώρας 12:00 παρουσία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ειρηναίου.

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε την αίθουσα διαλέξεων του Πνευματικού Κέντρου της Ενορίας Γενεσίου Θεοτόκου Μπεντεβή Ηρακλείου.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του Αγιασμού ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης συνεχάρη τους εφημερίους Πρωτοπρεσβύτερο Στυλιανό Χαραλαμπάκη και Πρωτοπρεσβύτερο Ιωάννη Νικολάου για το πολύ όμορφο και σημαντικό αυτό έργο προσφοράς τόσο για την εκκλησία όσο και για τον τόπο μας ιδιαίτερα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά η πατρίδα μας.

Ένα έργο, το Κοινωνικό Φροντιστήριο της Ενορίας Γενεσίου Θεοτόκου Μπεντεβή Ηρακλείου που λειτουργεί εντελώς εθελοντικά και εντελώς δωρεάν για πέμπτη συνεχή χρονιά. Και αυτό οφείλεται βέβαια στην προσφορά με πολλή αγάπη τόσο των εκπαιδευτικών όσο και των υπευθύνων όλων των δραστηριοτήτων.

Αμέσως μετά παρουσιάστηκε σε όσους παρευρέθηκαν στον Αγιασμό η νέα ανανεωμένη ιστοσελίδα της Ενορίας και μπόρεσαν γονείς, μαθητές και μετέχοντες στις δραστηριότητες της Ενορίας να καταλάβουν πως μπορούν εύκολα να ενημερωθούν για το πρόγραμμα αλλά και για ότι άλλο συμβαίνει στην Ενορία Γενεσίου Θεοτόκου Μπεντεβή.

Τέλος οι Εφημέριοι έδωσαν το αναλυτικό πρόγραμμα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου αλλά και των δραστηριοτήτων για την περίοδο 2016_2017 και ευχήθηκαν σε όλους καλή και ευλογημένη χρόνια με υγεία και καλή πρόοδο σε όλα τα παιδιά.

Το πρόγραμμα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου αλλά και των δραστηριοτήτων για την περίοδο 2016_2017 βρίσκεται όπως αναφέρθηκε παραπάνω στην ιστοσελίδα της Ενορίας και συγκεκριμένα σε αυτόν ΕΔΩ το σύνδεσμο.

Να τονιστεί για ακόμη μια φορά πως όσο οι εγγραφές όσο και η παρακολούθηση σε όλες τις δράσεις τις Ενορίας Γενεσίου Θεοτόκου Μπεντεβή Ηρακλείου είναι πάντοτε Εντελώς δωρεάν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια