default-image

GAIA-be the bee: Χοροθεατρική παράσταση στο CRETAquarium!

Πολιτισμός
GAIA-be the bee: Χοροθεατρική παράσταση στο CRETAquarium!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια πρωτότυπη χοροθεατρική παράσταση από την ομάδα χορού Φυσαλίδα στο Ενυδρείο Κρήτης CRETAquarium! "GAIA-be the bee". Μια σύγχρονη ματιά στην κοινωνία του σήμερα.

Ο Προϊστάμενος του Ενυδρείου Κρήτης κος Παπαδάκης Μιχάλης, έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην πρεμιέρα της Παράστασης "GAIA - be the bee" από την ομάδα χορού ΦΥΣΑΛΙΔΑ " στο Ενυδρείο Κρήτης σήμερα Παρασκευή 7 Οκτωβρίου στις 19:30.

Το έργο "GAIA-be the bee" είναι ένα επίκαιρο έργο που εστιάζοντας στη σχέση του ανθρώπου με το περιβάλλον και στις αρνητικές επιπτώσεις της "ανάπτυξης" όπως αυτή προσδιορίζεται στις σύγχρονες κοινωνίες, στόχο έχει την ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος.

Μέσα από τη δραματοποιημένη κίνηση, τα πρωτότυπα κείμενα (Ελληνικά και Αγγλικά), τα μουσικά έργα διάσημων συνθετών και το σύγχρονο χορό, διηγείται ιστορίες για την απατηλή αγάπη της εξουσίας, το κόστος της κεφαλοποίησης των πάντων, τον ανθρώπινο αποπροσανατολισμό καθώς απομακρυνόμαστε από τις αγκάλες της Μητέρας Γης.

Το έργο αποτελεί ένα πρωτότυπο χρονικό της ανθρώπινης κοινωνίας, της σχέσης μας με τη φύση και το συνάνθρωπο, της γυναικείας ύπαρξης σε ένα αγώνα διεκδίκησης και επιβίωσης.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ:  http://2jdit.r.ag.d.sendibm3.com/fn65b3hi3bf.html

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News