default-image

Πώς «Το Νησί» οδήγησε σε κανόνι στούντιο μεγάλων επιτυχιών

Κρήτη
Πώς «Το Νησί» οδήγησε σε κανόνι στούντιο μεγάλων επιτυχιών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κανόνι και τίτλοι τέλους για το «Studio Παιανίας» που υπογράφει όλες τις επιτυχίες της μικρής τηλεόρασης.

Με απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών, χρεοκόπησε μεγάλη εταιρία παραγωγής που στο ενεργητικό της έχει καταγράψει πλειάδα πετυχημένων τηλεοπτικών σειρών, όπως το «Νησί» και «Δυο ξένοι», αλλά και εκπομπών όπως το «ΑΜΑΝ τα καθάρματα».

Πρόκειται για την "ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (TVE) ή αλλιώς «STUDIO ΠΑΙΑΝΙΑΣ» η οποία όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Espresso, δεν κατάφερε ποτέ να αποσβέσει το κόστος των περίπου 4.000.000 ευρώ που απαιτήθηκαν για τη δημιουργία της σειράς «Το Νησί».

Η αίτηση πτώχευσης της ΤVE, συνιδιοκτησίας των Ελματζιόγλου, Πήγασου Εκδοτικής Α.Ε. και Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, είχε υποβληθεί τον περασμένο Μάιο και εκδικάστηκε για πολλοστή φορά από το Πρωτοδικείο της Αθήνας.

Ύστερα από προσπάθειες που κράτησαν δύο χρόνια, έγινε τελικά δεκτή και η απόφαση για το «κανόνι» του «Studio Παιανίας» δημοσιεύτηκε στις 30 Ιουνίου.

Την υπογραφή του «Studio Παιανίας» φέρουν ορισμένες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στη μικρή οθόνη, όπως «Οι μάγισσες της Σμύρνης», «Τα μυστικά της Εδέμ», «Βέρα στο δεξί», «Το κόκκινο δωμάτιο», «Άκρως οικογενειακόν», «Τι ψυχή θα παραδώσεις, μωρή;», «10΄ κήρυγμα», «Κωνσταντίνου και Ελένης», «Κάτι τρέχει με τους δίπλα», «Δυο ξένοι» και «Λαβ σόρρυ».

πηγη:thetoc

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News