default-image

Γιορτή τουρισμού στο Μύρτο

Κρήτη
Γιορτή τουρισμού στο Μύρτο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Τοπική Κοινότητα Μύρτου διοργανώνει σε συνεργασία με την πρόεδρο της επιτροπής τουρισμού του Δήμου Ιεράπετρας Μαρία Ρουμελιωτάκη, την καθιερωμένη Γιορτή Τουρισμού, στην πλατεία του παραδοσιακού οικισμού, στις 8.00 το βράδυ του Σαββάτου 24 Σεπτεμβρίου.

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας του γραφικού Μύρτου Αλέκος Παντελάκης έχει καλέσει όλους τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής, να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στα πλαίσια του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας Τουρισμού.

«Θα έχουμε ζωντανή μουσική, με το συγκρότημα του Γιάννη Παξιμαδάκη και του Βαγγέλη Συλιγάρδου, καλό φαγητό, ποτά και πολύ κέφι. Θα μαγειρέψουν για όλο τον κόσμο οι γυναίκες του χωριού, ενώ μεζέδες και διάφορες λιχουδιές, θα μας προσφέρουν τα μεγάλα ξενοδοχεία της Ιεράπετρας.

Παρακαλούνται όλοι οι επιχειρηματίες και οι κάτοικοι του χωριού να συμβάλλουν όπως κάθε χρόνο, στην επιτυχία της εκδήλωσης, φέροντας ο κάθε ένας ότι μπορεί για να το προσφέρομαι στους επισκέπτες του χωριού μας.

Θα τιμηθούν από την επιτροπή τουρισμού του Δήμου Ιεράπετρας και από την Τοπική Κοινότητα Μύρτου, με βραβεία φιλίας όσοι έρχονται στο Μύρτο παραπάνω από πέντε συνεχόμενα χρόνια και είναι την βραδιά αυτή στο χωριό. Μπορεί όποιος θέλει να φέρει φαγητά και ποτά που θα προσφερθούν στους επισκέπτες μας.

Μία μέρα το χρόνο ανήκει σε αυτούς που μας στηρίζουν. Αφού τους ευχαριστήσουμε προκαταβολικά, τους περιμένουμε να τους ανταποδώσουμε λίγο από την αγάπη μας», κατέληξε ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μύρτου κ. Αλέκος Παντελάκης.

Παρόμοια εκδήλωση είχε προγραμματιστεί από την επιτροπή Τουρισμού, αργά το βράδυ της Παρασκευής 23 Σεπτεμβρίου στο Κουτσουνάρι Αγίου Ιωάννου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Φεστιβάλ Τουρισμού 2016».

Ρεπορτάζ: Νίκος Πετάσης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News