Πολιτισμός

Διπλώματα Διδασκαλίας Χορού για πρώτη φορά στην Κρήτη!

Για πρώτη φορά στην Κρήτη, μπορείτε να αποκτήσετε διπλώματα διδασκαλίας χορού! Η Σχολή Χορού Φιοράκη θα λειτουργήσει ως Εγκεκριμένο Κέντρο Εκπαίδευσης Καθηγητών Χορού (Approved Dance Center) της διεθνώς αναγνωρισμένης Βρετανικής Ακαδημίας ISTD.

Ακαδημαϊκή εκπαίδευση, σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο, σε υποψήφιους που επιθυμούν να διδάξουν την τέχνη του Χορού, αποκτώντας πιστοποιημένη γνώση και συγκροτώντας έτσι έναν άρτια δομημένο χορευτή και έναν πλήρως καταρτισμένο επαγγελματία, που μπορεί πλέον να διδάξει χορό.

Αυτό σημαίνει ότι οι σπουδαστές θα έχουν τη δυνατότητα, φοιτώντας στο κέντρο χορού, να αποκτήσουν τα διδασκαλικά διπλώματα DDI (Diplοma Dance Instructor) και DDΕ (Diploma Dance Education) ώστε να μπορούν να διδάσκουν όλα τα επίπεδα Κλασικού και Μοντέρνου Χορού ISTD.  

Στο πρόγραμμα μπορούν να εγγραφούν άνδρες και γυναίκες από 17 ετών, επιπέδου Intermediate και άνω. Φυσικά αν δεν είστε ακόμη σε αυτό το επίπεδο, μπορείτε να το αποκτήσετε μέσω των μαθημάτων με τους συνεργαζόμενους καταρτισμένους καθηγητές της Σχολής Φιοράκη, που λειτουργεί από το 1978 και κατατάσσεται ανάμεσα στις καλύτερες σχολές χορού στην Ελλάδα.

Τα πρώτα βήματα στο χορό είναι τα πιο σημαντικά! Τμήματα για παιδιά από 2,5 χρονών αλλά και τμήματα ενηλίκων Η Σχολή Χορού Φιοράκη συνεχίζει και φέτος την λειτουργία της, έχοντας τμήματα για παιδιά από 2,5 χρονών, με την εμπειρία, υπευθυνότητα και πάντα με αγάπη για τον χορό. Η Σχολή βρίσκεται στο κέντρο του Ηρακλείου σε τριώροφο αυτόνομο, λειτουργικό και αντισεισμικό κτήριο, με κλιματιζόμενες αίθουσες και εγκαταστάσεις που πληρούν όλες τις προδιαγραφές που έχει θέσει το Υπουργείο Πολιτισμού.

Υπάρχει επίσης σχολή και στην Χερσόνησο! Γνωρίζοντας την παιδαγωγική αξία του χορού, η σχολή εφαρμόζει πρότυπα προγράμματα και τεχνικές που συμβάλλουν στην ψυχική και σωματική υγεία. Συνεργαζόμαστε με καταξιωμένους καθηγητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό και από την σχολή έχουν αποφοιτήσει πολλοί αναγνωρισμένοι επαγγελματίες χορού.  

Λίγα λόγια για την Σχολή Μαθήματα Κλασικού Μπαλέτου R.A.D (Royal Academy of Dance) ISTD (Imperial Society Teachers of Dance) Ρώσικο Σύστημα - Μαθήματα κλασικού ρεπερτορίου για αγόρια, κορίτσια και ενήλικες Μαθήματα Modern Theatre της ISTD Διεξαγωγή εξετάσεων για την απόκτηση διεθνώς πιστοποιημένων τίτλων για τον Μοντέρνο Χορό έως του επιπέδου Διδασκαλικών Διπλωμάτων Μαθήματα Σύγχρονου Χορού, Hip Hop και Jazz Σεμινάρια και ειδικά τμήματα όπως βελτίωση ευλυγισίας σώματος Εκπαιδευτικό προσωπικό με αναγνωρισμένα πτυχία με εξειδίκευση στο κάθε είδος χορού, αναλόγως το τμήμα που διδάσκει η εκάστοτε καθηγήτρια Δωρεάν μαθήματα γνωριμίας Οργάνωση και πραγματοποίηση παραστάσεων Δίδακτρα προσιτά, προσαρμοσμένα στις συνθήκες Γιατί ο χορός και η άσκηση είναι για όλους

*Αρχανών 9 στο κέντρο του Ηρακλείου και στην Χερσόνησο, Πάροδος Ελ. Βενιζέλου Εγγραφές και πληροφορίες από 29 Αυγούστου.  

Πληροφορίες 2810 284872 και στο info@xorosfioraki.gr

"Μετά από 39 χρόνια δουλειάς, συνεχίζουµε αγκαλιάζοντας µε αγάπη τους µαθητές µας. Με οργάνωση και ήθος συµβάλλουµε στην  εξάπλωση και την αναγνώριση της τέχνης του χορού".

Σχόλια