Πολιτισμός

Όλα έτοιμα για το Πολιτιστικό Φεστιβάλ ΓΑΖΙ – Καλοκαίρι 2016

Ξεκινάει αύριο Τρίτη 23 Αυγούστου, το Πολιτιστικό Φεστιβάλ «Γάζι – Καλοκαίρι 2016» στο Ανοιχτό Θέατρο στην κεντρική πλατεία του Γαζίου.

Ξεκινάει αύριο Τρίτη 23 Αυγούστου, το Πολιτιστικό Φεστιβάλ «Γάζι - Καλοκαίρι 2016» στο Ανοιχτό Θέατρο στην κεντρική πλατεία του Γαζίου.

Η έναρξη του φεστιβάλ γίνεται με την μουσικοθεατρική παράσταση αναβίωσης των θερινών εθίμων της Κρήτης από το σύλλογο γυναικών «Μαλβαζία», με τη συμμετοχή του πολιτιστικού συλλόγου Αγίας Μαρίνας, του μουσικού συγκροτήματος του Μιχάλη Ρεθεμνιωτάκη και το χορευτικού συγκροτήματος «Αορείτες».

Όλες οι εκδηλώσεις θα αρχίζουν στις 20:30 με ελεύθερη είσοδο και το πρόγραμμα περιλαμβάνει αναλυτικά:

Τρίτη 23 Αυγούστου 2016 : Μουσικοθεατρική παράσταση Αναβίωση θερινών εθίμων της Κρήτης από το σύλλογο γυναικών «Μαλβαζία». Συμμετέχουν: ο πολιτιστικός σύλλογος Αγίας Μαρίνας, το μουσικό συγκρότημα του Μιχάλη Ρεθεμνιωτάκη και το χορευτικό συγκρότημα «Αορείτες».

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016: Εκδήλωση τιμής στον Γιώργη Καράτζη «Στο μετερίζι τσ' ανθρωπιάς». Συμμετέχουν τα μουσικά συγκροτήματα των Βασίλη Σταυρακάκη, Μιχάλη Καλλέργη, Πάρη Περισυνάκη και Νικόλα Καράτζη  καθώς και τα χορευτικά συγκροτήματα του Λαογραφικού Ομίλου «Λάζαρος και Μανόλης Χνάρης».

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016: Μουσικές περιπλανήσεις από τη μουσικοχορευτική ομάδα «8ΧΤΩ» του Συνόλου Νυκτών και Τοξοτών Οργάνων Κρήτης.

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016: Μουσική βραδιά με τον Ανδρέα Παπαδάκη και τη Μαρία Κοπανάκη.

Σάββατo 27 Αυγούστου 2016: «H Δαμάστα χθές και σήμερα» Μουσικοχορευτική Βραδιά από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δαμάστας.

Κυριακή 28 Αυγούστου 2016: Κρητική Μουσική Βραδιά από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τυλίσου & Έντεχνο τραγούδι από το συγκρότημα ΑΛΥΣΙΔΕΣ.

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016: Συναυλία- Με άλλα ντ' αλλων διάθεση και Alain Delon γοητεία οι ALAN DALON διασκευάζουν με swing, jazz και blues διάθεση από Amy Winehouse μέχρι Χατζιδάκι…

Τρίτη 30 Αυγούστου 2016: Παιδική θεατρική παράσταση «Ο ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΟΣ» από τη θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρουσώνα «Νέα Γενιά».

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016: Θεατρική παράσταση: «Η χήρα με τα δύο πρόσωπα» από τη θεατρική ομάδα  «ΑΝΑΣΕΜΙΑ» του Συλλόγου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ροδιάς.

Πέμπτη 01 Σεπτεμβρίου 2016: Θεατρική παράσταση «Οι Ηλίθιοι» από τη θεατρική ομάδα του Δήμου Μαλεβιζίου.

Η διοργάνωση των εκδηλώσεων γίνεται από το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Μαλεβιζίου με την συμπαράσταση της Περιφέρειας Κρήτης.

Σχόλια