default-image

Δεύτερο Φεστιβάλ Ρούμα στο Κηποθέατρο «Ν.Καζαντζάκης»

Πολιτισμός
Δεύτερο Φεστιβάλ Ρούμα στο Κηποθέατρο «Ν.Καζαντζάκης»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ροή με διαφορετικές αποχρώσεις της μουσικής σε ένα κοινό τόπο, το Ηράκλειο θα λάβει χώρα, στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Ηράκλειο - Καλοκαίρι 2016».

Μουσικοί που ενώνουν τις ανησυχίες τους και προχωρούν σε δράσεις με κυρίαρχο συστατικό την αλληλεγγύη και την αλληλοβοήθεια για την πολυπρόσωπη ανάδειξη της μουσικής που παράγεται στην Κρήτη.

Η «Ρούμα», που στην κρητική διάλεκτο σημαίνει ρυάκι ή μικρός χείμαρρος, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μια ανεξάρτητη αυτόνομη δράση, ένα εγχείρημα, που φιλοδοξεί με τον καιρό να ενδυναμώσει την τοπική παραγωγή της καλής μουσικής.

Θέλει να γίνει μια μουσική γέφυρα, μια μηχανή επιβίωσης που θα λειτουργεί με νομική υπόσταση και θα εργάζεται στο να προωθεί μουσικούς και σχήματα μέσω της δισκογραφικής, της συναυλιακής και της γενικότερης καλλιτεχνικής δράσης της.

Μια ομάδα ενεργών καλλιτεχνών που κάνουν παρέα, παίζουν, τραγουδούν, δημιουργούν, γράφουν τραγούδια, δισκογραφούν, ενώνονται, φτιάχνουν την «Ρούμα», που σκοπό έχει να αφήσει το στίγμα της και να τονώσει τα πολιτισμικά δρώμενα του τόπου και φιλοδοξούν την Τρίτη 23 Αυγούστου στο Κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης» να μας εντυπωσιάσουν όλους. Το φεστιβάλ έχει ώρα έναρξης τις 21:30 και γενική είσοδο 5€.

Συμμετέχουν οι:

• Αρμός

• Γιάννης Παξιμαδάκης

• Γιώργης Μανωλάκης

• Σωτήρης Αλεξάκης

• Ομερτά pulse

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News