default-image

Ο πολυμήχανος μάγος Σανκάρα επιστρέφει στο Ηράκλειο

Πολιτισμός
Ο πολυμήχανος μάγος Σανκάρα επιστρέφει στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πολυμήχανος, ταλαντούχος και αστείρευτος Σανκάρα επιστρέφει στο ΑΝΟΙΚΤΟ ΘΕΑΤΡΟ «ΠΥΛΗ ΒΗΘΛΕΕΜ» για να παρουσιάσει ένα ολοκαίνουριο magic show  για όλη την οικογένεια με τίτλο «Ζήσε την Μαγεία».

Συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις «Ηράκλειο - Καλοκαίρι 2016» του Δήμου Ηρακλείου, το magic show θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 καιτην Κυριακή 21 Αυγούστου, στις 21:30 μεείσοδο 8 ευρώ.

Ο μεγάλος Έλληνας illusionist θα υποδεχθεί τους λάτρεις της μαγείας και των ψευδαισθήσεων, τους πιστούς εδώ και χρόνια θεατές, αλλά και θα προσκαλέσει τους νέους φίλους του να μυηθούν στην σφαίρα του μυστηρίου και του υπερφυσικού, δίνοντας το απόλυτο ρεσιτάλ μαγείας επί σκηνής.

Έχοντας ως άσσο στο μανίκι του τα πρωτοπόρα και παράτολμα νούμερα, το μοναδικό κι αγχολυτικό του χιούμορ, τον σεβασμό και την συνέπεια να διακρίνει κάθε του παράσταση, γοητεύει και μαγνητίζει τους θεατές κάθε ηλικίας. Από το show δεν θα λείψουν τα εντυπωσιακά stage illusions (μαγικά νούμερα μεγάλης κλίμακας), κατά τα οποία ο Σανκάρα κι η παρτενέρ του θα εκτελέσουν μ' ένα τρόπο τόσο συγκλονιστικό που θα σας αφήσουν άφωνους.

Είναι το σημείο όπου η μαγεία και η θεατρικότητα ενώνονται κι έχουν ως αποτέλεσμα την απόλυτη σαγήνη των αισθήσεων. Σας περιμένουν πάρα πολλές μοναδικές και μαγικές εκπλήξεις.

Προπώληση θα γίνεται στον χώρο της εκδήλωσης από τις 19:00 και μετά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News