default-image

Τζέλα, Λέλα, Κόρνας και ο Κλεομένης – Ένας ίσον κανένας

Πολιτισμός
Τζέλα, Λέλα, Κόρνας και ο Κλεομένης – Ένας ίσον κανένας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η φαντασία κάνει φασαρία στην οδό Σκουπιδοπόλεως. Όλα ήταν ήσυχα ώσπου εμφανίστηκαν 4 παιδιά που ήθελαν… να παίξουν. Στην οδό Σκουπιδοπόλεως χωράνε κάδοι, σκύλοι, στύλοι της ΔΕΗ, φωνακλάδες και αυτοκίνητα, αλλά δεν χωράει το παιχνίδι των παιδιών, δεν χωράει ούτε μία παιδική χαρά! Παρκάκι δεν υπάρχει πουθενά, ούτε γήπεδο για καμιά μπαλιά. Δεν υπάρχει ελεύθερος χώρος!

Η παράσταση «ΤΖΕΛΑ, ΛΕΛΑ, ΚΟΡΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ» βασισμένη στο έργο του Volker Ludwig «ΕΝΑΣ ΙΣΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ», που θα παρουσιαστεί από τη θεατρική ομάδα «ΠΡΑΞΗ ΤΕΧΝΗΣ ΙΜΕΡΟΣ» στο Κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης» την Πέμπτη 11 Αυγούστου, θέτει ως στόχο να οδηγήσει τα παιδιά, μέσω της συγκινησιακής τους συμμετοχής στο παιχνίδι των ηρώων, στην αναγνώριση της αναγκαιότητας της αρετής της αλληλεγγύης προκειμένου να αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες της καθημερινότητάς τους. Έτσι κι αλλιώς: ένας ίσον κανένας.

Η είσοδος είναι 10€ ενώ για τα παιδιά, τους ανέργους και τους φοιτητές: 6€ και η ώρα έναρξης της παράστασης είναι 21:30.

Συντελεστές παράστασης:

Συγγραφέας: Volker Ludwig

Μετάφραση - Διασκευή: Βασίλης Κουκαλάνι

Σκηνοθέτης: Γιωργής Τσαμπουράκης

Bοηθός σκηνοθέτη: Νικολής Αβραμάκης

Ηθοποιοί: Νικολής Αβραμάκης, Γιώργος Βογιατζής, Χρήστος Καράνταης, Σόφη Πανέρη, Θεοδώρα Κοκκινίδη, Στέλιος Νερολαδάκης και Γιωργής Τσαμπουράκης

Σκηνικά - Κοστούμια: Άννα Μαχαιριανάκη

Artwork -Σχεδίαση: Βασίλης Παπαδάτος

Πρωτότυπη Μουσική: Φοίβος Δεληβοριάς

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News