Πολιτισμός

Έρχονται να συναρπάσουν Μάριος Φραγκούλης - Γιώργος Περρής

Δύο ξεχωριστές συναυλίες με τον γενικό τίτλο «Κιβωτός» ετοιμάζονται να δώσουν στην Κρήτη οι διεθνώς καταξιωμένοι τενόροι Μάριος Φραγκούλης και Γιώργος Περρής.

Δύο ξεχωριστές συναυλίες με τον γενικό τίτλο «Κιβωτός» ετοιμάζονται να δώσουν στην Κρήτη οι διεθνώς καταξιωμένοι τενόροι Μάριος Φραγκούλης και Γιώργος Περρής, οι οποίοι θα τραγουδήσουν διασκευασμένα ελληνικά τραγούδια σε πέντε διαφορετικές γλώσσες.

Οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στις 18 Αυγούστου στο Ηράκλειο στο κηποθέατρο Ν. Καζαντζάκης και στις 20 Αυγούστου στα Χανιά στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου, σε συνεργασία με τον ελληνογαλλικό σύλλογο.

Πρόκειται για μία  ξεχωριστή μουσική συνάντηση. Δύο σπάνιοι ερμηνευτές με ξεχωριστή γκάμα τραγουδιών, δύο Έλληνες που μας κάνουν υπερήφανους στο εξωτερικό, δύο τραγουδιστές που τραγουδούν σε πολλές γλώσσες, συγκινούν και συναρπάζουν σε κάθε τους εμφάνιση, δοκιμάζονται και θριαμβεύουν σε διαφορετικά στιλ. 

Η συνάντηση του Μάριου Φραγκούλη με τον Γιώργο Περρή μοιάζει απροσδόκητη όσο και προδιαγεγραμμένη. Η συνεργασία των δύο σπουδαίων ερμηνευτών δεν θα μπορούσε παρά να είναι γεγονός. Αφορμή, η αγάπη τους για τραγούδια που σφράγισαν δύο σπουδαίες δεκαετίες στην ελληνική δισκογραφία.


Αγαπημένοι του ελληνικού κοινού και εκλεκτοί ανάμεσα στους ομότεχνούς τους παγκοσμίως, ο Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής, ο νέος διεθνής Έλληνας τραγουδιστής,  γεμίζουν μαζί την «Κιβωτό»: διαλέγουν μερικά από τα αγαπημένα τους ελληνικά τραγούδια, πολύτιμα διαμάντια από τις δεκαετίες του '80 και του '90 που έγιναν σημεία αναφοράς και τα φυλάσσουν στη δική τους ανθολογία, τα ερμηνεύουν ξανά με τη δική τους μουσική παλέτα και μας τα χαρίζουν για να ταξιδέψουμε, να θυμηθούμε και να τα ερωτευτούμε από την αρχή.

Σχόλια