Πολιτισμός

Ανάμεσα στον Έρωτα και την Αγάπη στην Πύλη Βηθλεέμ

Η Θεατρική Ομάδα Ιεράπετρας, υπό την αιγίδα του Συλλόγου Αλληλεγγύης «ΙΣΤΟΣ», ανεβάζει θεατρική παράσταση με τίτλο «Ανάμεσα στον Έρωτα και την Αγάπη».

Η Θεατρική Ομάδα  Ιεράπετρας, υπό την αιγίδα του Συλλόγου Αλληλεγγύης «ΙΣΤΟΣ», ανεβάζει θεατρική παράσταση με τίτλο «Ανάμεσα στον Έρωτα και την Αγάπη».

Πρόκειται για μια συρραφή θεατρικών έργων και λογοτεχνικών κειμένων με θέμα τον έρωτα και την αγάπη σε σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Μαχαιρά. Την  παράσταση θα την απολαύσουμε την Τετάρτη 10 Αυγούστου στις  21:30 στο  ΑΝΟΙΚΤΟ ΘΕΑΤΡΟ «ΠΥΛΗ ΒΗΘΛΕΕΜ». Είσοδος: 5€

Η παράσταση, μια κατάδυση στην ανθρώπινη ψυχή μέσα από τους συγγραφείς και ποιητές:  Σοφοκλή, Ουίλιαμ Σαίξπηρ, Άντον Τσέχωφ, Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα, Γκυ ντε Μωπασσάν, Ζαν Κοκτώ κ.α, φέρνει στο φως τις πιο ανατρεπτικές  ιστορίες που μετουσιώνουν, αναγεννούν ή καταστρέφουν την ανθρώπινη φύση. Ιστορίες που ακροβατούν ανάμεσα στην κωμωδία και το δράμα και αντανακλούν τις πιο ευαίσθητες και ουσιώδης χορδές της ανθρώπινης ύπαρξης. Η παράσταση  «Ανάμεσα στον Έρωτα και την Αγάπη» είναι ένας ύμνος για την ζωή μέσα από αρχαίους, κλασικούς και σύγχρονους  ποιητές και συγγραφείς.

"Αρκεί ένα λεπτό για να ερωτευθείς, μια ώρα για να συμπαθήσεις και μια μέρα για αγαπήσεις. Όμως μια ολόκληρη ζωή δεν αρκεί για να ξεχάσεις..." Oscar Wilde

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Παίζουν κατά αλφαβητική σειρά:

Γιώργος Λιοντάκης

Δημήτρης Γιαννίδης

Λία Λιανάκη

Μαρία Χατζάκη

Νίκος Ασπραδάκης

Πόπη Παναγιωτάκη

Φανή Γιαννάκη Πολίτη

Χρυσούλα Πρινάρι

Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Μαχαιράς

Φωτισμοί: Γιώργος Χαλκίτης

Σχεδιασμός αφίσας - προγράμματος: Αλέξανδρος Μαχαιράς

Επιμέλεια αφίσας - προγράμματος: Ανδρέας Δρανδάκης

Κατασκευή Σκηνικών: Χριστόφορος Σφακιανάκης

Μουσική επιμέλεια: Αλέξανδρος Μαχαιράς

Ηχογράφηση: Μιχάλης Ζαμπετάκης

Μουσικοί: Χρήστος Συρμακένζης

Σχόλια