Πολιτισμός

Με τους Γαμπρούς τση Ευτυχίας συνεχίζονται τα Κονδυλάκεια

Με την θεατρική παράσταση οι «Γαμπροί τση Ευτυχίας» των Νίκου Τσιφόρου και Πολύβιου Βασιλειάδη από το Θέατρο Κρήτης συνεχίζονται σήμερα Δευτέρα 8 Αυγούστου στο Λιμάνι της Άρβης τα ΚΟΝΔΥΛΑΚΕΙΑ στον δήμο Βιάννου οι «Γαμπροί τση Ευτυχίας» από το Θέατρο Κρήτης.

Με την θεατρική παράσταση οι «Γαμπροί τση Ευτυχίας» των Νίκου Τσιφόρου και Πολύβιου Βασιλειάδη από το Θέατρο Κρήτης συνεχίζονται σήμερα Δευτέρα 8 Αυγούστου στο Λιμάνι της Άρβης τα ΚΟΝΔΥΛΑΚΕΙΑ στον δήμο Βιάννου οι «Γαμπροί τση  Ευτυχίας» από το Θέατρο Κρήτης.

Σύμφωνα με τη υπόθεση Έργου ο Βαγγέλης, έμπορος κρεάτων και παραδοσιακός Κρητικός οικογενειάρχης, προσπαθεί να παντρέψει τη γεροντοκόρη αδελφή του Ευτυχία, η οποία είναι άσχημη, ψηλομύτα και παλαιών αρχών.

Συντελεστές παράστασης

Παίζουν: Βαγγέλης Μαστορογιαννάκης , Φαίη Ταμιωλάκη , Μαρία Αμανάκη , Όλια Σφυρή , Χρήστος Καράνταης , Νικολέτα Μαστοράκη , Χάρης Δημητρακόπουλος , Γιώργος Βογιατζής , Άνια Κουκάκη, Ζαχάρης Περογαμβράκης Θεατρική διασκευή/προσαρμογή : Χαρά Μαρία Ζαρονάκη Μανώλης Ζειμπέκης  Σκηνοθεσία: Μανώλης Ζειμπέκης

Οργάνωση   Περιφέρεια Κρήτης - Συνδιοργάνωση Δήμος Βιάννου  

Ώρα έναρξης 20:30  Είσοδος Ελεύθερη για το κοινό.

Σχόλια