Πολιτισμός

Το Κοκομπλόκο του Νίκου Μουτσινά καταφτάνει στο Ηράκλειο

Η θεότρελη, ανατρεπτική, ξεκαρδιστική κωμωδία της χρονιάς «Κόκο...Μπλόκο» έρχεται να ταράξει το Σάββατο 6 Αυγούστου. Ο θίασος περιμένει στο Κηποθέατρο στις 21:30.

Τι συμβαίνει όταν ο Μάνος, ο Πάνος, η Άνια (Τάνια), η Άνια (Μάνια), η Βάνια και η Μαρίνα βρίσκονται στη Φολέγανδρο; Ο Μάνος (Αντώνης Κρόμπας) ετοιμάζει ένα ερωτικό διήμερο με την ερωμένη του την Άνια (Τάνια) (Σοφία Μανωλακου) και έχει βάλει στο κόλπο και τον κουμπάρο του τον Πάνο (Νίκος Μουτσινάς).

Όταν η γυναίκα του Μάνου, η Μαρίνα (Βασιλική Ανδρίτσου) αποφασίζει να μείνει, τα σχέδια του παίρνουν άλλη τροπή. Μέσα σε όλα έρχεται και μια ανυποψίαστη μαγείρισσα (Πηνελόπη Αναστασοπούλου) και η κολλητή της Τάνιας,  η Βάνια (Ματίνα Νικολάου)... Ποιός είναι ποιος, είναι μια μεγαααααααλη ιστορία!

Η θεότρελη, ανατρεπτική, ξεκαρδιστική κωμωδία της χρονιάς «Κόκο...Μπλόκο» (βασισμένη στην Γαλλική κωμωδία του Μαρκ Καμολετί "Pyjama pour six") έρχεται να ταράξει το βράδυ του Σαββάτου 6 Αυγούστου. Ο θίασος περιμένει στο Κηποθέατρο «Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ» στις 21:30.

Είσοδος: 15€,  ΑμΕΑ - Άνεργοι - Φοιτητές: 12€ Ισχύουν Εισιτήρια ΟΓΑ

Πρωταγωνιστούν:

Νίκος Μουτσινάς

Βασιλική Ανδρίτσου

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Αντώνης Κρόμπας

Σοφία Μανωλάκου

Ματίνα Νικολάου

Μετάφραση - Απόδοση - Σκηνοθεσία: Νίκος Μουτσινάς

Σχόλια